Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Care va plac mai mult ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7904-plac.html)

Psycho 18-02-06 02:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
cre ca cele mai de treaba femei sunt prostituatele..pe cuv meu...te duci,dai un ban si-ti faci treaba... :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:

mdah .. dai un ban dar shtii k face si mai apuci sa mai stai si in fatza ... nu t pune sa o iei in bratze dupa aia sa o pupi sau cine shtie ce prostii :))

d3vilish_lips 18-02-06 11:03

....mah da platitzile sa isi faca si griji ptr voi ......... :evil: pfffff barbatzii ......inclusiv sebi :x

aleks 19-02-06 02:06

he he...
nu prea ai cum sa o contrazici... :wink:
u'r right reihan....

d3vilish_lips 19-02-06 09:54

.....mah eu zik k mai bine te chiniu sa o vrajesti pe vreuna dekat sa meri la ele k in afara de vreo boala nu te lipesti de nik.....orikum merci ptr ustinere :wink:

aleks 20-02-06 13:15

revenind la subiect... eu tot sunt convins ca brunetele au cel mai mult farmec...sunt mai misterioase asa...
nu?

Psycho 20-02-06 14:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
revenind la subiect... eu tot sunt convins ca brunetele au cel mai mult farmec...sunt mai misterioase asa...
nu?

da ai dreptate dupa blonde si roskcate :)

aleks 20-02-06 14:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
nu?

da ai dreptate dupa blonde si roskcate :)

bai da' esti antipatic tare... :lol: :lol:
cum adik?
ia vino tu frumos cu argumente la mine :lol:

Psycho 20-02-06 21:30

deci treaba sta in felul urmator de cand e lumea

blondele sunt \" proaste \" si ushuratice si ushor de agatat si bagat in pielea lor .. nimik misterios aici ...

roshcatele sunt focoase .. sunt .. a .. cum sa zic perverse ... si poate putin misterioase ...

brunetele .. suna vai de mama lor ... sunt si ele acolo .. nu shtii se zicea k de ce s`au inventat bancurile cu brunete .. k sa aiba si blondele de ce sa rada :P

EvLSant0S 21-02-06 02:07

aiurea, brunetele sunt cele ... mai adevarate ! o bruneta BUNA e incomparabila cu .. o blonda sau o bruneta, era blondelor s-a dus .. pdsuflet...
a venit timpul brunetelor :D

B|shOp-VR6 21-02-06 02:18

Sunteti fenomenali... fiecare fata e frumoasa in felul ei. Cum sunt blonde frumoase sunt si brunete si roscate frumoase. Ce atata kkre in sus... am vazut azi o buneta cu ochii verzi de iti pica fata.. posterior, sani, tot ce vrei, machiaj super natural, imi venea s-o fur de pe strada. So.. nu cred eu ca e vreunul dintre voi care nu s-ar uita la o femeie buna doar ca are nu stiu ce culoare la par... com'on! :roll:

Psycho 21-02-06 03:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
Sunteti fenomenali... fiecare fata e frumoasa in felul ei. Cum sunt blonde frumoase sunt si brunete si roscate frumoase. Ce atata kkre in sus... am vazut azi o buneta cu ochii verzi de iti pica fata.. posterior, sani, tot ce vrei, machiaj super natural, imi venea s-o fur de pe strada. So.. nu cred eu ca e vreunul dintre voi care nu s-ar uita la o femeie buna doar ca are nu stiu ce culoare la par... com'on! :roll:

exact aia am vrut sa zic si eu bruneta ochii verzi

bestiala

blonda ochi albastri

nebuniee

aleks 21-02-06 09:48

pune problema asa...
la 10 femei frumoase, aleator alese, schimba-le coafura ( imaginar desigur ) si inkipuie-ti cum ar arata mai bine: blonda, bruneta sau roscata?

sandrin 21-02-06 11:42

lipsesc satenele :) :roll: :roll:

EvLSant0S 21-02-06 11:56

e greu ...greu RAU sa gasesti o satena ... deosebita ... sau poate mi se pare mie , e ca si cum ai incerca sa agati o tipa pe strada, in timp ce tipa , e iesita cu catzelu la plimbare, catzelu fiind un pitbull , si alaturi de cei 2 sa fie si mama tipei ,deci daca ai agatat-o ...esti zeu , gandeste-te :) treci peste 3 obstacole :D cainele , mama si ea :) , cam astea-s sansele sa gasesti o satena ok .. pardon, deosebita, sa aiba acel ceva, bla bla bla

Eugen_TL 21-02-06 13:07

sunt si satene superbe si unele merg agatate usor altele nu altele DELOC! :)

All times are GMT +2. The time now is 11:54.

- Copyright 2026 4Tuning