![]() |
i s-a pus pata pe una
hai frate scuipa tot |
cum vine de la craiova scuipa tot :D
|
:) inca ... nu ;)
mai astept |
Moxxu' stieeee!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
hai... scuipa ceva... sa vezi atunci dracia dracului .... :twisted:
|
dar de ce te abtii?
|
E timid...
:lol: :lol: :lol: PEACE :peace: |
:lol: :lol:
rabdare frate ... :) |
dar de...prima data cand a-ti fost inselat...ce puteti spune?cum a fost?
|
ahahah
va povestesc eu .. e urat la inceput ... musti din ciment .. dupa care realizezi ca n-ai pierdut nimic ! si-ti bagi .... in tot .. si .. te ajuta prietenii sa treci peste ( multumesc ... ) dupa care gasesti o fata care sa te ... rupa .. pe plan ... pat :P dupa care iti gasesti pe cineva care ... de aici se rupe firu :P sa vedem ce iese .. :P si va zic :P pana acum e bine :D ideal e sa treci peste .. sa-ti bagi multe ... chiar si in momentul asta mi-as mai baga ... ptr ce mi-a facut .. dar nu se merita efortul , sincer nu merita sa stau sa scriu acum .. =)) nici atat nu merita .. un sfat va pot da .. aveti 2 variante .. ORI .. intr-o relatie .. faci ce-ti spune inima , cu conditia ca si partenera/partenerul sa faca LA FEL ! ori .. iti asculti prietenii ... mai mari .. aia in care ai incredere .. eu n-am facut asa .. eu mi-am ascultat inima , ea nu .. BUM .. s-a rupt .. eh =)) n-am pierdut nimic .. da nimic .. mai degraba pot sa spun ca am castigat :D si experienta .. si ceva mai bun .. si tot asa .. :D e bine sa treci prin asa ceva ... te invata multe .. ba chiar acum , sfaturile care le-am primit .. si nu le-am urmat .. le dau unui tovarash .. care are oarecum probleme cu gagicasa ... si .. supriza .. merg ..... :( ata ete .. am fost fraier :) |
asa este
e vb aia \"omu din greseli invata\" iar cine tine cont de ea.........rau n-o sa-i fie iar pt cei ce nu au trecut prin asa ceva,invatati de la noi,cei ce am patit-o |
subscriu la ce a zis santos ;)
|
m-am maturizat dupa acel moment
|
si eu !
so ... acum sunt super fericit ca s-a intamplat .. chit ca a durut .. am invatat MULTE ... ;) e bine de trecut prin asa ceva .. |
la mine ink .. prima data nu s`a intamplat ... ( din cate shtiu eu si sustzine ea ) dar shtitzi voi cum sunt femeile .. in fine sa zicem k o cred ... cam 50 % ... dar .. cum as reactziona ... pai cred k urat .. in primu` .. rand o mica mare mama d bataie ptr ea ... cat ptr cel cu care a facut`o .. KEEP`IT ... k daca m`a inshelat p mine fii sigur k te va inshela si p tine :) .. si o sa o ia si el in gura :) .... odata e indeajuns .. a 2`a oara ... nu se mai intampla :) .... si dupa aia ... lumea s`ar putea sa afle ce fel de om e :) .. corekt ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:58. |
- Copyright 2026 4Tuning