![]() |
Re: Ne cuplam pt cumpararea de kituri Bixenoane ?
la mine te referi? :D
daca da, atunci cand te`am sunat omu avea banii, apoi o mers la nunta ...bani lui decizia lui, eu i-am spus ca mi-am laut de la tine, si ii pot aduce si lui, eu nu castig nimic, doar ca il ajut pe el sa isi cumpere de azi pe maine si pe tine sa le vinzi si in cluj. ala cu loganu care nu schimba de pe lunga pe scurta ii multumit de lumina, adica atunci era ff multumit, nu am mai vb cu el din seara aia si sta sub mine :)) dar mno |
1 Attachment(s)
Quote:
Aceea este problema f des intalnita la solenza si logan si anume dupa ce dai flash , ramane pe lunga nu-si mai revine, daca ai incerca sa-i bagi un bec in mufa care ramane libera ai obs ca nu mai face, deci este o problema de masina/instalatie electrica si nu de instalatia xenon. Aceasta problema se rezolva f simplu cu o rezistenta ceramica de 5W cu 100ohm care se pune in aceasta mufa libera pacalind instalatia/calc masinii ca exista bec si in aceasta mufa.Atasez si o mini schema pt aceasta. O zi buna! |
Inca valabile reducerile pt membrii daewoo.
|
Uppppppppp
|
Marfa pe stok.
|
Inca de actualitate !
|
Chiar daca nu mai sunt posesor de daewoo, eu nu voi inceta sa acord reduceri membrilor.
|
Quote:
|
Quote:
Ma bucur ca exista oameni care ma recomanda, asta inseamna ca fac treaba buna,nu? La espero ai nevoie de o instalatie H1 de 35W care costa 260ron - reducerea pt membri daewoo 10ROn = 250ron. Cand te hotarasti nu ezita sa ma contactezi la un ul din nr de la semnatura. O zi buna! |
Salut! Un kit H4 bi-xenon de 6000k, la ce pret ai? Ai si H4 xenon doar pe faza scurta? Ultima varianta nu prea ma coafeaza' bine, dar intreb asa, informativ.
Si garantia mai exista daca le montez singur ? Multumesc anticipat! |
Quote:
H4 Xenon 6000K(doar pe o faza) = 250RON Nu se pierde garantia decat daca se modifica ceva la instalatie, se detelioreaza cu ceva vre-un bec sau cablaj(spart/taiat/lovit) . |
Oferta valabila !!!
|
Zi si mie pentru espero cat mar costa pentru ambele faze?
|
Quote:
Daca ai nevoie si de montaj se mai pune 50ron la kit. Toate cele bune! |
Salut, te mai deranjez cu cateva intrebari! Care kit da cea mai alba lumina fara tenta de albastru, cele de 5000k sau 4300k. Cred ca la 6000k e prea albastru si eu as vrea alb-alb nu alb-galbui sau alb-albastru:???: ce imi recomanzi si cat este in plus transportul pana la Craiova
Sa imi fac un calcul ca as vrea si un kit H3 cred, pentru proiectoare:-) Multumesc si scuze de deranj, daca a fost!;) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning