![]() |
Re: Club MATIZ
Salutare tuturor! Sunt un matizel e classe chel de orice fel de accesorii, nici roata de rezerva nu am... Sunt rosu de furie, dar merg ieftin... si ecologist... GPL-ist... Am 6 luni si 17.000km... Saptamana trecuta mi-am luat incaltari... ca 155 erau cam mici pentru mine... si acum port 215... ma cam zgaltaie la gropi dar merge... Am sa revin cu poze maine...
|
Ce faci ? Intarati lumea pe aici ? Pune poze !
|
Sincer, nu ii inteleg pe cei care scriu un post de genul : "Am o masina din......are aia...are aia...si la final! REVIN CU POZE/POZE MAINE..etc.!!" Este ceva extrem de ilogic din punctul meu de vedere!
|
Quote:
Asta e masina lui cu jentile cumparate de pe Tico-ul lui Quick: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...1&postcount=79 |
wow ce jante:shock: sa o stapanesti sanatos, cum de nu iti ating? sau iti ating?:) sa nu mai pui nimic pe ea asa cum e acum e criminala. cat ai dat pe ele?
|
sper ca ai pile bune la ITP si la Politie daca nu papa talon si nu e deloc funny...crede-ma!!!oricum ff frumos vin si merge si niste folie pe geam. bafta in continuare.
|
4 Attachment(s)
Domnilor va rog nu va impacientati. Ieri nu am putut posta poze pentru ca am fost in imposibilitatea... plus ca doream niste poze de calitate, nu poze facute cu telefonul... (cer scuze moderatorilor ca revin cu aceleasi poze... dar facute cu un aparat digital)... daca am ofensat pe cineva, imi cer scuze...
|
Live arata bestial ! Va spun sigur ca va urma o suspensie sport si un eleron pe haion !
Te rog sa ma scuzi Renatremo ,nu m-am putut abtine ! |
inca un update la buburuza mea maine ma duc sa ii pun subwoofer sa vad ce are loc acolo in spate...am sa revin cu poze:)
|
parerera mea e k sunt efectiv prea mari sau poate arata asa din cauza lispei suspensiei sport. oricum jantele sunt frumoase
|
urmeaza... am sa mai postez modificarile facute... multumesc tuturor acelora care nu critica ci sfatuiesc...
ps. masina nu va mai fi o masina de serviciu... vreau sa vad ce pot face din ea... in limita bunului gust... cu respect... |
ma primiti si pe mine?
|
bai radem glumim da se duce dracu "clubu" asta... hai sa mai facem si noi macar o intalnire cat aia de data trecuta :))
|
@alex_vt - conditia de a fi membru al acestei grupari este de a avea masina + permis. Momentan ai 12 ani. Poti fi doar un fel de simpatizant.
@renatremo - imi place cum dau jantele pe buburuz. Sa le stapanesti sanatos, fara sa le freci de vreo bordura, etc. @io4rap - eu sunt primul care voi absenta de data asta. Am probleme imense pe care trebuie sa le rezolv si cred ca in urmatoarele 2 luni nu voi avea timp liber. |
bagati-ma si pe mine in club ma
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:03. |
- Copyright 2026 4Tuning