Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Comunitatea 4tuning BRAD (intalniri, actiuni, etc.) (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/76280-comunitatea-4tuning-brad-intalniri-actiuni-etc.html)

Julyo 20-07-09 00:00

Re: Comunitatea 4tuning BRAD (intalniri, actiuni, etc.)

Quote:

Originally Posted by BaLaurzor (Post 2498001)
Am zis eu bine ca sunteti voi din brad , dupa cum pilotati mi-am dat seama :D:D Am vrut sa opresc dar nu stiam sigur daca va cunoastem , we were scared , app , pt bik3rboy : pasagerii din spate se ocupa cu intretinerea liniei de pe mijlocul drumului ? :)) cu bratari fosforescente

Da exact. ai nimerit...! Bik3rboy tea vazut primadata... si acuma seara in oras am povestit de cum o fost pe munte si de "Skoda rosie care cauta femei pentru bancheta spate"!

BaLaurzor 20-07-09 00:02

Quote:

Originally Posted by Julyo (Post 2498021)
Da exact. ai nimerit...! Bik3rboy tea vazut primadata... si acuma seara in oras am povestit de cum o fost pe munte si de "Skoda rosie care cauta femei pentru bancheta spate"!

da stiu :D:D inca mai caut , n-am avut noroc la Targu de fete :))

Julyo 20-07-09 00:13

Quote:

Originally Posted by mozolici_hd (Post 2494764)
Cei care sunt din Brad...Am fost sambata sau duminica trecuta pe la voi prin orasel si am vazut o pisica neagra...foarte faina masinuta ,a cui e??

mda cred ca sunt vreo 2 pisicute modificate prin Brad... nustiu care ai vazut-o tu!? e una neagra si jante tot negre si cu numere de germania; una tot neagra dar e decapotabila...?

tot acuma mai recent a aparut si un Renault Megan galben in 2 usi, e putin lovit in fata!
si mai sunt si altele...

Bik3rBoy 20-07-09 17:42

BaLaurzor te ocupi cumva cu lucrari in fibra ? daca da te rog lasa'mi un id de mess ca vreau sa vorbesc ceva cu tine. Mersi :P

BaLaurzor 20-07-09 18:34

Quote:

Originally Posted by Bik3rBoy (Post 2499690)
BaLaurzor te ocupi cumva cu lucrari in fibra ? daca da te rog lasa'mi un id de mess ca vreau sa vorbesc ceva cu tine. Mersi :P

eu nu ma ocup , dar cunosc pe cineva care se ocupa ... id : laurbalaur2

mozolici_hd 21-07-09 00:34

Quote:

Originally Posted by Julyo (Post 2498053)
mda cred ca sunt vreo 2 pisicute modificate prin Brad... nustiu care ai vazut-o tu!? e una neagra si jante tot negre si cu numere de germania; una tot neagra dar e decapotabila...?

tot acuma mai recent a aparut si un Renault Megan galben in 2 usi, e putin lovit in fata!
si mai sunt si altele...

Aia care nu e decapotabila am vazut-o.Arata bine tot respectul...apropo am fost la o terasa...nu mai stiu cum se numeste...este intre banca si finante...pe acolo prin spate...pfff pericol...deci vreau sa zic ca noi nu avem asa ceva in hunedoara...cluburi sunt,s-au deschis multe in ultima vreme,dar terasa ca si aia nu avem...

Black Pearl 29-07-09 20:49

3 Attachment(s)
Cred ca te referi la terasa asta:
Chiar arata superb. Si ceea ce se vede in poze este doar o mica parte.

Black Pearl 29-07-09 21:34

42 Attachment(s)
Cateva poze de sambata seara de la intalnirea 4tuning Brad (si duminica). Defapt din cate am observat eu, acolo e un grup de prieteni care se intalnesc zilnic si unde de fiecare data am fost bine primita.
Cu siguranta nu am reusit sa fac poze la toate masinile, dar ma revansez data viitoare :D

mozolici_hd 29-07-09 23:23

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 2521291)
Cred ca te referi la terasa asta:
Chiar arata superb. Si ceea ce se vede in poze este doar o mica parte.

Da asta e terasa...In poze nu se vede prea mare lucru,dar recomand celor din hd sa mearga acolo cand sunt prin brad in trecere...aaa si inca ceva...sunteti destui si in brad,nice cars,as veni odata pe acolo cand am timp:D

Bik3rBoy 30-07-09 00:55

oricand vrei esti bine primit aici :P Poate veniti odata in numar mai mare...

Julyo 30-07-09 13:33

ar fi frumos sa ne veniti si voi Deva si Hunedoara asa intr-o plimbare pe la Brad sa stam la o poveste toti la terasa!!!

BaLaurzor 30-07-09 13:41

Quote:

Originally Posted by Julyo (Post 2522805)
ar fi frumos sa ne veniti si voi Deva si Hunedoara asa intr-o plimbare pe la Brad sa stam la o poveste toti la terasa!!!

ar fi , dar din pacate nu ne nimerim niciodata la orar si mai ales ca acum sunt cam toti plecati

Bik3rBoy 30-07-09 14:00

daca ar fi vointa s'ar putea...insa nah...nu prea e :). Nu cred ca nu e o zi in care sa puteti face un drum de juma' de ora pana in Brad :)

BaLaurzor 30-07-09 14:03

Quote:

Originally Posted by Bik3rBoy (Post 2522866)
daca ar fi vointa s'ar putea...insa nah...nu prea e :). Nu cred ca nu e o zi in care sa puteti face un drum de juma' de ora pana in Brad :)

pai stai sa vedem : dgr , sonic , dadi , gelu , kedy , marius3k lucreaza pe schimburi si nu au intr-un anumit fel , eu in 9 august am plecat , dzrhd in 5 august pleaca , mai raman mozolici_hd si spyk3 deci nu prea ai cand

2fasty 31-07-09 22:17

4 Attachment(s)
Cateva poze cu noua mea capota:-)...mai trebuie doar finisata si vopsita...sper sa va placa!:D

All times are GMT +2. The time now is 18:39.

- Copyright 2026 4Tuning