![]() |
Re: Machete in lucru - blue_macca
8 Attachment(s)
jantele le iau de pe alte machete...
next... *land rover negru mat... *capota de Z3, apropo, voi ce desen ati alege pe capota unul asemenea model :?::?::?: *M1 |
Arata Bestial Land ROverul si capota Multumesc muult de tot!!!
:twisted::twisted::twisted: |
20 Attachment(s)
n.am mai postat aici de ceva vreme, asa ca urc acum poze:
seria 3 e46 1/24 welly *interior seria 7 e32 1/24 schaback *interior z4m coupe racing 1/24 motorama *clean porsche gemballa avalanche 1/24 revell *roti noi |
Quote:
|
10 Attachment(s)
cum adica, darius, prima oara ?
daca te referi la cum au fost facute, stiu de la radu -bmwh548 o smecherie... implica faina. next... o serie de modificari pe un jaguar... modificari: [int] scaune noi vopsite in negru mat (fata imbracate in textila si imitatie de piele, bancheta), mocheta, volan, [ext] roti, distantiere, discuri de frana. + leduri :arrow:apropo, e de vanzare... si o poza pe care nu m.am putut abtine sa nu o pun :lol: |
3 Attachment(s)
update dodge viper srt10...
|
la scaunele la care se referea si darius,ai dat cumva cu faina pe vopsea proaspata si apoi ai vopsit iar sau ce e praful ala alb?
|
Foarte frumos Viper-ul
dar ma enerveaza stopurile alea vopsite..oare nu este nici o solutie?:sad: |
Quote:
|
7 Attachment(s)
BLooRS: da, 'tehnica fainei' :lol:
FED express: stopuri vopsite... poti gauri si finisa, apoi din silicon modelat si finisat :-?? nu stiu, sau depinde si de forma, plastic curbat... nokia3250: surpriza ar trebui sa arate cam asa... E36 Cabrio 1/18 ... next... E90 Facelift project 1/24 welly |
de unde bbs-urile? ptr mata ca si eu vreau:sad: si eu vreau sa-i schimb jantele la a mea:razz:
|
Quote:
multa bafta incontinuare |
12 Attachment(s)
FED... bbs.urile le am de la Viperul lui nokia3250
nokia3250... wide la E90 nu cred ca o sa fie, ramane de vazut pana ajunge la vocsit :-) nu de alta, dar rotile sunt stabilite si stau bine asa cum sunt. :arrow: continuam... pragurile prind forma la E90... M1 va avea mai multe de aratat... diablo primeste finisari, nu mai vrea eleron... |
Well Done man,:P!
Hai ca poate ne mai ajutam daca mai e timp:lol:! Bafta Multa si nu pune jantele care mi le-ai aratat pe viper:(, pe bune nu ii stau bine deloc:(! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning