Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Vacante de neuitat! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/7558-vacante-neuitat.html)

DTH 02-10-08 02:52

Re: Vacante de neuitat!

10 Attachment(s)
:) Hai sa postez si eu aici, sincer ma intereseaza subiectul :)

-Vara asta -2008- in Turul Europei-

1.Primele poze sunt din MIRABILANDIA unul dintre cele mai mari parcuri de distractii , unde a fost fenomenal tin sa va zic , adrenalina la maxim :X

DTH 02-10-08 03:03

10 Attachment(s)
Seria 2 :)

Olanda-Amsterdam-Tara tuturor posibilitatiilor :X

La orice pas lumea fuma jointuri,babe la cafenele,pustani in baruri,n-aveau treaba :D

-Poza cu tipa din geam pardon "cur&&a" :)) este pe strada RED LIGHT DISTRICT :>:D

-Ultimiile 5 poze sunt din Madame Tussaud-muzeul figurine-lor de ceara :)

p.s: recunoasteti personajele ? :D va dau un biscuite :D :>:!:

DTH 02-10-08 03:13

10 Attachment(s)
seria 3

-Monte Carlo - :X orasul de bogatani evident :D

DTH 02-10-08 03:23

10 Attachment(s)
part 4

-Venetia - :):X superbe masti :-< :(( !

DTH 02-10-08 03:33

7 Attachment(s)
part 5

TAIZE FRANTA - un satulet la o manastire unde am stat 1 saptamana :) pana mea asa e excursia :))...oricum e caterinca maxima...vin NightWatcheri la 12 noaptea si te trimit la culcare "in camerele fetelor" si stateam juma de ora ashteptand sa plece nemernicii ca sa ma duc la baieti in camera sa tragem o beuta =))) si daca ne prindeau ne duceau la "LA MORADA" unde dadeau grupul afara din TZ :))=)) ce marfa e sa iei cate un NightWatcher d-asta la caterinca in engleza...si dupa sa mai rasara cate unul sa fie roman...si sa te injuri cu el =)) eu am patit-o cu unul din Galati, nu ma lasa la baieti si cica el la mine : OFF grupul de bucuresti, plin de fite romanii astia , si i-am zis eu ...al dracu sa fii ca tu nu esti roman nu ? =))) si i-am zis s-o ia usor din loc =)) !

DTH 02-10-08 03:42

10 Attachment(s)
FRANTA-PARIS :X

Cateva poze...pe la arc...pe la luvru...pe la turn...pe la louis vuitton...versace...armani...(muzeele alea interesante ) :yes::yes::dribble::dribble::dribble::suspicious:

lascarica 08-01-09 17:29

38 Attachment(s)
revelion 2008-2009..:)

aleks 09-01-09 11:36

tu si muntele sunteti prieteni la catarama, e clar :)
chiar ma intrebam cand o sa ne mai delectezi cu niscai imagini frumoase :)

cryssl 10-01-09 09:50

Chiar super peisajul !
E bine sa ai si asa o manie pt frumos :D

lascarica 13-01-09 12:03

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1967644)
tu si muntele sunteti prieteni la catarama, e clar :)
chiar ma intrebam cand o sa ne mai delectezi cu niscai imagini frumoase :)

S-ar putea spune,insa de data asta n-a fost chiar o tura in adevaratul sens(sunt inca schiop:D.."tura" a fost pestera-babe-manoliu-saua v.cerbului-v.ialomitei-pestera),a fost mai mult leneveala si izolare de problemele cotidiene:).Imaginile nu-s frumoase,nu am mers sa trag poze,sunt ...ce "mi-a cazut" in vizorul aparatului;)

Quote:

Originally Posted by cryssl (Post 1969793)
Chiar super peisajul !
E bine sa ai si asa o manie pt frumos :D

Nu cryssl, frumosul nu-l creez eu in urma exploatarii unei pasiuni(nu"e bine"..ci este sau nu este:) )...frumosul inca exista acolo..peste tot si nu numai pe munte,ci si in jurul nostru,in fiece frunza or raza de lumina...eu doar incerc din cand in cand,sa iau o frantura din aura sa,aducand aminte si altora ca exista ...:)

Multumesc pentru aprecieri amandorura.

cryssl 13-01-09 18:44

Nu am zis ca il creezi..am zis ca e fain sa il explorezi .. sa mergi si sa te plimbi prin asemenea locuri si sa iti placa ce vezi ..
Si eu sunt genul de persoana care se aventureaza..si nu regret asta

iti dau dreptate in ce ai zis mai sus :P

Tataee_^ 23-02-09 11:23

Nu mai povesteste nimeni, nimic?

lascarica 06-09-09 22:41

3 Attachment(s)
Ieri,Vadu (limita sudica a rezervatiei deltei)

Mihai90 07-09-09 14:47

Bulgaria 2009

40 Attachment(s)
Cateva poze de pe litoralul Marii Negre,si din Varna.
Vizionare placuta!

22VIN 08-09-09 09:35

17 Attachment(s)
Anul acesta in august, din nou in Malta. Pur si simplu sunt mort dupa tara asta. Poate ajung iarasi si la anul... Apare si Sicilia, din care mi-a placut doar Etna. Nu pot sa pun toate pozele pe care le vreau pentru ca as uploada pana maine.
Ce se vede in prima poza este "mana albastra", fenomen destul de rar. Cand bagi mana in apa, apare de o culoare albastru-fluorescent. Asta din cauza modului in care se refleca lumina in nisipul foarte alb de la fundul apei.

All times are GMT +2. The time now is 03:45.

- Copyright 2026 4Tuning