![]() |
Re: vand anvelope michelin,dunlop,goodyear toyo,continental sau no name
up.........................
|
195/60R15 de iarna ce ai?
|
Nankang - Sv 1
Dimensiuni 195/60R15 Indice viteza H Indice incarcare 88 Sezon Iarna Pret 170 RON Goodyear - Ultra Grip 7 Dimensiuni 195/60R15 Indice viteza T Indice incarcare 88 Sezon Iarna Pret 235 RON Matador - Mp 59 Dimensiuni 195/60R15 Indice viteza T Indice incarcare 88 Sezon Iarna Pret 190 RON Dunlop - Winter Sport 3d Dimensiuni 195/60R15 Indice viteza T Indice incarcare 88 Sezon Iarna Pret 240 RON |
Trimite-mi te rog oferta pentru 225/45/18 de iarna.
|
Dunlop - Winter Sport M3
Dimensiuni 225/45R18 Indice viteza V Indice incarcare 95 Sezon Iarna Pret 720 RON Stoc >4 Pretul afisat include TVA doar astea le am la dimensiunea asta |
Sal. Ma intereseaza si pe mine Dunlop Winter Sport M3 195/65 R15... pret si transport pana in Craiova ... eventual per bucata ... s-ar putea sa iau 2. Ms frumos.
|
205/55/R16 de preferat Vredenstein Snowtrac2 sau 3
|
Quote:
|
Quote:
Dimensiuni 205/55R16 Indice viteza H Indice incarcare 91 Sezon Iarna Pret 335 RON Stoc >4 Pretul afisat include TVA |
Mersi.
Cu lanturi / jante de otel te ocupi? Ma gandeam sa iau si 4 jante de otel si voiam niste lanturi care sa fie mai ok ca ce am gasit prin magazine se rup dupa cateva zile. ps: am uitat sa specific ca le vreau noi, dar cred ca s-a inteles :) |
am numai noi,despre ce masina este vorba,sa stiu daca am jante de otel?
|
Un Citroen C4 model 2007.
|
anvelope iarna 205/55R16 ce ai pe stoc ?
Mai exista discount pentru membrii forum-ului ? |
1 Attachment(s)
Quote:
Kleber - Krisalp Hp2 Dimensiuni 205/55R16 Indice viteza T Indice incarcare 91 Pret 302 RON Stoc >4 Pretul afisat include TVA iar la jante: Latime 7 inch Tip janta J Diametru 16 inch Nr. prezoane 4 PCD 108 mm Alezaj central 65 mm ET 15 mm Pret 268 RON poza la jante o sa pun un pic mai tarziu ,sa fac rost de ea |
Aham. Aveam nevoie pt un C4 Coupe. Problema e ca am rugat pe cineva sa-mi cumpere ... ca erau la Metro la 199 ron bucata ... dar nu au mai avut decat o bucata ... si omu mi-a luat una. :lol: Prefer sa raman pe Dunlop. Ms oricum. O zi buna.
P.S. Citroen nu are decat o generatie de C4 asa ca nu vad de ce se ingrijora omu de mai sus de an. C4 2008 e de fapt facelift... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning