![]() |
Re: Masini tari de pe la noi
6 Attachment(s)
o masinuta... :-)
PS: n-am mai putut sa ma abtin... :lol: |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Nu pot spune decat: Ataaaaaaaaaaaaaaaaaat!
|
asta cred ca e cel de la Aquila a lu Dociu :)
|
iar se ia TNG de noi :-)
Engine Type: V12 Displacement cu in (cc ): 351 (5748 ) Power bhp (kW ) at RPM: 540(397 ) / 7250 Torque lb-ft (Nm ) at RPM: 434(588 ) / 5250 Redline at RPM: n.a. Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc Tires F-R: 245/45 R18 - 285/40 R19 Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 191.2 × 76.3 × 52.4 Weight lb (kg ): 4055 (1840 ) Performance Acceleration 0-62 mph s: 4.2 Top Speed mph (km/h ): >196 (>315 ) Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km ): n.a. Base Price: 2004 Ferrari 612 Scaglietti - $237,850 / 210,000 € (last update: 1/30/2006 ) |
Quote:
|
chiar asa de mult te deranjeaza ca am dat detalii despre ea?
PS: posturile astea despre ferrari sigur n-o sa le stearga...ca nu sunt despre masinile lu unchimiu...ca d-aia a sters comentariile la pozele cu amg-ul...;) |
Stai man linistit. Eu unul n-am cautat detalii despre Ferrari-ul asta, dar ma bucur ca le-am gasit aici.
Shantzule, lasa-l si tu ma ca n-a facut nimic rau ;), iar in al doilea rand are Tico din cate stim, iar Tico este o masina pe care daca stii s-o calci faci nist6e cerculete de toata admiratia pentru acea masina ;) PBRMM...PBRMM...PBRMM...!!! |
donule ti-ai luat masina????????????????????
|
Quote:
ataaaaaaaaaaaaaaattt..... sa nu te superi ca am spus donule , dar e prea belea masina :mrgreen: |
daca nu ma credeti intrebati-l si pe prodigi ca ne-am intalnit cu el ;)
|
corect ... v-am vaz azi la sala cu ea super masina :D sa o stapanesti sanatos :lol:
|
SA O STAPANESTI SANATOS DON-ULE!!! 8) 8) 8)
Apropos de Daewoo, Cielo si Tico: si unchimiu a avut un Cielo gri acu ceva ani...:lol: :lol: :lol: NU FAC MISHTO DONULE!!! 8) |
Quote:
Ce puii mei spuneti voi fuga ce mi-am luat eu! Am vrut sa fie surpriza in puii mei si sa vin sambata seara cu ea la sala. Aranjam intalnire cu TNG, dadeam de baut... marog... acum faptu-i consumat. Da ma! Mi-am luat masina! Facusem comanda de 3 saptamani la ea si e super tare! A venit astazi ;) Rosu! Cu doua dungi albe de la capota pana-n spate! Pacat ca nu stiti sa tineti un secret! Era surpriza :( |
so stapanesti sanatos
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:27. |
- Copyright 2026 4Tuning