![]() |
Re: O cotoarba la dopat - Golf I
Quote:
|
6 Attachment(s)
hai sa mai pun niste pozili.sunt multe lucruri care m-au dezamagit la calitatea lucrarii, ramane de vazut daca pot fi remediate si in ce mod.per ansamblu la prima impresie pare ok.
|
foarte frumos! spor in continoare si sa il stapanesti sanatos!
|
Defectele le vezi si tu.Nu ti le mai arat eu.
Nu am vrut sa "par" carcotas , sau sa caut defecte. Dar e bine sa faci ceva cum scrie la carte. Per ansamlu ias da un 7,50 :D ... L.E.: Culoarea e dementiala!!! |
mersi ziber, poti sa-mi spui defectele ca nu ma supar, 7,50 e o nota indulgenta.Probabil ca va fi revopsita masina sau ramane asa ,dar o parte din costul manoperei va fi suportata de vopsitor.
|
1 Attachment(s)
Stii , am trecut prin ce treci tu acuma.Sa ai o masina , la care tii f.mult ... si vopsitorul bate "ala" de el.
De asta am zis ca ma "axez" pe paint.Si sa stii ca daca esti un pic "perfetionist" iese treaba buna. Inca odata.Nu caut greseli.Dar sunt lucruri care se putea rezolva.Iar acuma... iar sa revopsesti masina... :cry: O poza editata : |
per ansamblu e ok dar dak tot ai investit niste bani si vopsitoru ti-a zis ca iese k la carte in banii stabiliti de voi la inceput ar trebui sa il tragi de maneca si sa mai scada un pik la pretz pe masura lucrarii....oricum super masina si mai ales nuanta poate o sa o vad si yo live numa bene
|
Nu trebuia sa vopsesti bandourile,arata mai bine cu ele negre.
Culoarea e foarte tare . Cat despre greseli , cei care nu stiu , nu cred ca le vor vedea si in plus "cotoarba" va fugii atat de repede incat oamenii nu vor apuca sa le vada (greselile). :D |
coane congrats, sa mor, avea dreptate smith culoarea e criminala !!!
vb lu tata, multi vad putin cunosc, asa ca stai linistit cu vopseaua aia :) |
dementiala culoarea...vezi,eu regret ca atunci cand am avut ocazia sa invat am dat cu piciorul.cel mai bine e lucrul care il faci tu cu mana ta...pacat ca trebuie sa apelezi la unul si la altul sa te ajute cu masina si nu ai posibilitatea sa o faci cap coada singur pt ca sunt sigur ca iesea super bine dar cand o dai pe mana altuia care ia doar banu' ai vazut ce se intampla.e pacat de cat suflet ai investit in ea si te asteptai sa iasa mult mai bine,dar cand ai vazut rezultatul final banuiesc ca nu ai fost prea fericit...cred ca il strangeam de gat pe nenorocit ca si-a batut joc de finisajele masinii...sper ca nu te-am jignit dar parerea mea e ca nu era prea priceput la tinichigerie si trebuia sa o fi dus in alta parte inainte sa-i trantesti vopseaua...
tot respectul pt ceea ce-i faci masinii si sunt sigur ca pana la urma va iesii cum iti doresti ps:sfatul meu e sa o refaci la alt tinichigiu in zona arcadelor si pe unde se mai vede acum cat e proaspata vopseaua ca sa nu se vada diferenta...daca tot ai bagat un ban si ai muncit la ea fa-o cum iti place si nu te mai uita la cateva milioane si negociaza pana la sange cu ala care ti-a facut-o ca de ce negociezi o refaci cu respect bogdan |
Zi multumesc ca a iesit toata intr-o singura culoare dupa o singura vopsire.
Ce ziceai de vopsitorul meu?? |
pune pozele care le-am facut ba asta
|
frumoasa tare gagica... "casnicie" placuta :)
Ce ai folosit sa dai vopseaua jos ca am si eu o tanti experimentata (ca sa nu spun batrana ca e vesnic tanara :P ) care se vrea dezbracata ? :) |
6 Attachment(s)
multumesc pentru aprecieri.zilile astea am cam fost ocupat cu masina sa o echipez, si inca mai sant multe de facut.va intra la revopsire saptamana viitoare, dar pana atunci cateva pozulici
|
3 Attachment(s)
Si cateva pentru a se compara cu modelul stock.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:33. |
- Copyright 2026 4Tuning