![]() |
Re: E46 - black
1 Attachment(s)
dale in fraso de pomana ca nu dau bine deloc mha mai mult strici decat imbunatatesti,alea ce leai probat cand ai facut bad-u erau faine ultimele ;) sau uite ink o idee
|
2 Attachment(s)
astea le am.. incearca pe astea :)
m-ar ajuta mai multe parerii.. |
5 Attachment(s)
Nu am gasit acel model de jante.....dar ti`am facut cu alte modele....poate iti faci o idee asupra celor care iti plac...! uite si pozele;)
|
tiam vazut bmw'u pe srtrazi...:D..e superb...;)...acum in legatura cu jantele..:-)..eu zic k cele din a patra poza se potrivesc cel mai bn..;):D:D..
|
2 Attachment(s)
mareo - mersi de poze ;)
o sa ma gandesc bine... mnc.risty - mersi de apreciere ;) 2 poze de ieri... badu` la finisat.. daca tot vopsesc capota.. am zis sa vopsesc si bandouriile culoarea masini |
da... ar da mai bine pt look ;)
|
da frumos...;)...asteptam poze cu ea gata...:D:D...
|
replicile alea 2 dau foarte bine pe masina...chiar daca sunt foarte "raspandite"...parerea mea e sa te orientezi la niste modele de genul ala...altfel nu va fi deloc o inbunatatire...mai ales ca alea "pomana" sunt de 17 dar arata ca si cum ar fi mai mici...:rolleyes2
|
care replici ? alea pline si alea de hamann ?
sau la care te referi ?! |
Quote:
|
ok doryn .. astept :)
alea chiar mi le plac mult is curios cum dau |
3 Attachment(s)
cam astea sunt variantele...Caius asteapta pareri...
|
BBS-urile si cele de M sunt superbe
|
2 Attachment(s)
O varianta si de la mine:-P
|
Se pare ca si tu ai cam aceasi problema, pe care o am eu...prea multe jante, si multe prea putin frumoase pt masinutele noastre :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning