![]() |
Re: My CaZaN
chiar interesant, spor la traba
|
ms ms astept sa mai dea caldura sa ma apuc serios de masina deoarece acum am 2 masini cu care ma pot deplasa si nu mai am nevoie de dacie iar in vara o sa intre in reparatie capitala dar pana atunci o sa ramana cam cu ce modificari iam adus bafta si voua in continuare la proiecte
|
6 Attachment(s)
am uitat sa-ti pun pozele.scuze
arata bine cu trapa babutza.;) |
Incearca sa revopsesti pragurile,mai ales cel din dreapta si fa ceva la partea din mijloc de la spoilerul fatza ca e prea umflat,in rest e dragutza masina
|
arata mai bine fara bari sau cu cele cromate.
|
mai dureaza pana o aduc la starea initiala e prea frig si nu am chef sa ma apuc de ea pragurile le vopsesc negre si stalpii de la usi tre sa pun folie bara pe fata e in starea aia deoarece nu am armatura e bara nichelata pe dedesubt maine am sa ii schimb placutele de frana si sabotii si am sa ma apuc sa ii fac un clean look sper sa iasa bine:P multumesc pt poze lui NUT si multumesc parerilor voastre bune rele sunt bine venite imi place cand vad ca inca mai intereseaza pe cineva de aceste masini vechi :) oricum in vara sper sa arate ca o masina noua:P
|
CUMPAR URMATOARELE PT MASINA MEA:
-motor injectie -cutie pt motor injectie -planetare 5 trepte -anexe motor dacia -instalatie electrica motor si interior sau decat motor -kit ambreiaj 200 -trapa dacie de preferant firma FARMONT ca deja mai am una pe masina si vreau sa pun pe spate -capota fata model 1300 cea mai veche capota de dacie fara rugina - capota spate orice model sa fie farA rugina -aripa fata sau ambele de preferat mai repede cea de dreapta model faruri ovale 1300 -ma ajuta cineva de unde as putea sa cumpar masca fata renault 12 cea argintie noua din magazin ca a mea e sparta putin -de restul ma ocup de indata ce primesc tablaraia si motorul va fii o surpriza nu vreau sa dezvalui nik decat ca masina va fii reconditionata -MAI CUMPAR CEASURI DE BORD R12 CELE CU TUROMETRU IN STARE FOARTE BUNA -astept ofertele voastre cat mai repede posibil -relatii la id [email protected] si 0764650910 ROG SERIOZITATE |
Quote:
|
uite aici o masca de reno completa http://www.alfaromtrans.ro/index.php...product_id=169
|
Quote:
Dog nu te speria masina tot dacie 1300 va ramane doar ca o sa o aranjez putin astazi am primit un volan 1300 :) cel subtire |
upp...........
|
un upp...... si pt mine :( chiar nu ma poate ajuta nimeni nu stiti o pustoaica pe injectie avariata sa ii iau ce imi trebuie
|
interesat cineva de roti cu tot cu cauciucuri?
|
ma uitam la ultimele poze...si am vazut ca tu nu ai semnale pe fata?! :D
|
e simpatica daciana....dar nu stiu de ce ii zici cazan....ca nu seamana cu asa ceva
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning