Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My CaZaN (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/73282-my-cazan.html)

Aditzu1603 27-01-09 12:25

Re: My CaZaN

chiar interesant, spor la traba

gyde 27-01-09 22:36

ms ms astept sa mai dea caldura sa ma apuc serios de masina deoarece acum am 2 masini cu care ma pot deplasa si nu mai am nevoie de dacie iar in vara o sa intre in reparatie capitala dar pana atunci o sa ramana cam cu ce modificari iam adus bafta si voua in continuare la proiecte

dog99 02-03-09 20:58

6 Attachment(s)
am uitat sa-ti pun pozele.scuze
arata bine cu trapa babutza.;)

adi.schumi_tm 02-03-09 21:09

Incearca sa revopsesti pragurile,mai ales cel din dreapta si fa ceva la partea din mijloc de la spoilerul fatza ca e prea umflat,in rest e dragutza masina

dmo.mihai 02-03-09 21:17

arata mai bine fara bari sau cu cele cromate.

gyde 02-03-09 21:21

mai dureaza pana o aduc la starea initiala e prea frig si nu am chef sa ma apuc de ea pragurile le vopsesc negre si stalpii de la usi tre sa pun folie bara pe fata e in starea aia deoarece nu am armatura e bara nichelata pe dedesubt maine am sa ii schimb placutele de frana si sabotii si am sa ma apuc sa ii fac un clean look sper sa iasa bine:P multumesc pt poze lui NUT si multumesc parerilor voastre bune rele sunt bine venite imi place cand vad ca inca mai intereseaza pe cineva de aceste masini vechi :) oricum in vara sper sa arate ca o masina noua:P

gyde 09-03-09 23:59

CUMPAR URMATOARELE PT MASINA MEA:
-motor injectie
-cutie pt motor injectie
-planetare 5 trepte
-anexe motor dacia
-instalatie electrica motor si interior sau decat motor
-kit ambreiaj 200
-trapa dacie de preferant firma FARMONT ca deja mai am una pe masina si vreau sa pun pe spate
-capota fata model 1300 cea mai veche capota de dacie fara rugina
- capota spate orice model sa fie farA rugina
-aripa fata sau ambele de preferat mai repede cea de dreapta model faruri ovale 1300
-ma ajuta cineva de unde as putea sa cumpar masca fata renault 12 cea argintie noua din magazin ca a mea e sparta putin
-de restul ma ocup de indata ce primesc tablaraia si motorul va fii o surpriza nu vreau sa dezvalui nik decat ca masina va fii reconditionata
-MAI CUMPAR CEASURI DE BORD R12 CELE CU TUROMETRU IN STARE FOARTE BUNA
-astept ofertele voastre cat mai repede posibil
-relatii la id [email protected] si 0764650910 ROG SERIOZITATE

dog99 10-03-09 09:09

Quote:

Originally Posted by gyde (Post 2133760)
CUMPAR URMATOARELE PT MASINA MEA:
-motor injectie
-cutie pt motor injectie
-planetare 5 trepte
-anexe motor dacia
-instalatie electrica motor si interior sau decat motor
-kit ambreiaj 200
-trapa dacie de preferant firma FARMONT ca deja mai am una pe masina si vreau sa pun pe spate
-capota fata model 1300 cea mai veche capota de dacie fara rugina
- capota spate orice model sa fie farA rugina
-aripa fata sau ambele de preferat mai repede cea de dreapta model faruri ovale 1300
-ma ajuta cineva de unde as putea sa cumpar masca fata renault 12 cea argintie noua din magazin ca a mea e sparta putin
-de restul ma ocup de indata ce primesc tablaraia si motorul va fii o surpriza nu vreau sa dezvalui nik decat ca masina va fii reconditionata
-MAI CUMPAR CEASURI DE BORD R12 CELE CU TUROMETRU IN STARE FOARTE BUNA
-astept ofertele voastre cat mai repede posibil
-relatii la id [email protected] si 0764650910 ROG SERIOZITATE

wow,ce ai de gand ma?

AG-20-MCA 10-03-09 10:43

uite aici o masca de reno completa http://www.alfaromtrans.ro/index.php...product_id=169

gyde 10-03-09 14:37

Quote:

Originally Posted by AG-20-MCA (Post 2134469)

ms mult pt masca am sa vin intro zi in orasul minunat sa imi cumpar mai multe am inteles ca se gasesc tot felul de prostii oricum trebuie sa alerg dupa niste cleme mufe si alte prostii de care o sa am nevoie
Dog nu te speria masina tot dacie 1300 va ramane doar ca o sa o aranjez putin astazi am primit un volan 1300 :) cel subtire

gyde 12-03-09 23:46

upp...........

gyde 14-03-09 00:21

un upp...... si pt mine :( chiar nu ma poate ajuta nimeni nu stiti o pustoaica pe injectie avariata sa ii iau ce imi trebuie

gyde 21-05-09 14:22

interesat cineva de roti cu tot cu cauciucuri?

andi_cimpean 21-05-09 19:29

ma uitam la ultimele poze...si am vazut ca tu nu ai semnale pe fata?! :D

bz-04-uvx 22-05-09 07:19

e simpatica daciana....dar nu stiu de ce ii zici cazan....ca nu seamana cu asa ceva

All times are GMT +2. The time now is 20:32.

- Copyright 2026 4Tuning