![]() |
Re: PROVOCARI IASI
Cineva apt de joaca pentru prima intalnire de anul asta ?
|
Quote:
|
doar cu lanturi pe roti ca la cum e pe jos, patinezi si intr-a 5-a
|
ma bag eu ca mi-e dor...da peste vreo 2 sapt,ca sa fiu in tara
|
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
quattro tu, zyz e due :lol:
|
Oricum nu am masina gata,ma laudam doar :lol:
|
Tare asta micu', cu due :lol:. Ma bucur ca sunteti veseli. Costane, lasa ca saptamana asta facem cumva si cu fulia aia. Dragos, anu' asta n-am apucat sa ne vedem, deci...cu placere. Tot cu motorul ala de 1.3 ai ramas, pentru consum ? 8)
|
Aha.. buna treaba cu Dragos.. ;) Ar fi un inceput de an sportiv .. super, in ceea ce ne priveste ;) Incepem cu adversari tari pentru HAMBITIE ! :D Sper sa avem un an plin de realizari si impliniri pe plan sportiv si nu numai. La fel iti urez si tie Dragos. Cu toate ca motorul ala, de 1.3, parca..parca.. prea mananca asfaltul :lol: Mult succes si sper sa fiu la start.
Bafta pe toata liniuta ! |
motorul de 1.3 a primit un upgrade pe care il recunosc,ca sunt cinstit la linia de start...avea carburator ,i-am pus acum injectie...nu prea merge...si am mai castigat 5 cai din tobe...va astept
|
Injectia...e multijet sau monopixel? Si bai ză uei, am un filtru sport...am auzit ca se castiga 10 cai pe orice motor cu el :lol:. Hai sa terminam, c-or mai crede astia mici ce spunem.
|
Daca imi pun girofarul la start castig mai mult sau mai putin de 20 cp?
PLS HELP! :help: |
s-ar putea sa castigi niste puncte daca esti "norocos":lol: ,glumesc
|
Costane, nu mai trisa, ca daca-ti furtun una... :lol:
|
Quote:
Nu vreau sa imi imaginez la Dragos,cu motor de 1.3,cat consuma.Iti ia mai mult de 4% Dragos? |
| All times are GMT +2. The time now is 07:16. |
- Copyright 2026 4Tuning