![]() |
Re: Midnight Race and Show ...11.05.2008
meserias afisu :)
|
din cate tin eu minte era cu TSD nu cu PD-L....totusi banii vorbesc, nu ionut? si ca sa fiu on ff frumos afisul!! imi place cum a iesit!
|
In afis apare si masina visurilor mele adik Subaru impreza wrx sti, o sa fie si ea acolo????
|
e stas afisu :lol:.am primit si eu cateva:D am sa pun prin oraselu meu :D...o sa fie un show ffff tare :lol:..si multi multi spectatori:lol:
|
Eu sunt din ferneziu pune niste afise si pe aici, k sunt vreo 2 care ar merge ;) :D :D
|
daca vretzi va pot ajuta si eu prin tautzi magheraus sa pun kteva aku m`am mutat recent aici. app asta e un user nou de la cel vechi (OhRilLy) am uitat parola era prea lung si etc nah da nu userul e important acuma :))
|
era un trailer pt show ; pe undeva...lam vazut la un prieten acasa la el...stie cineva linku sau il care cineva?
|
o sa fie si subaru stati linistiti + o mica surpriza :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
orasul asta , baia mare, este un punct de reper mare pe harta posesorilor de masini tunare & co din tara asta. Cei care au fost pe aici stiu despre ce e vorba. In Baia Mare va fi totdeauna ceva special la evenimente de genul celui din data de 11. PAna acum toti organizatorii de evenimente automobilistice din judet au facut o treaba de exceptie. Nu m-ar mira ca si de data aceasta sa iasa perfect...sau macar pe aproape.
|
Felicitari pentru organizare, o sa fie un show pe cinste si sunt sigur ca o sa iasa foarte bine totul.
|
:lol:daca o sa fie ca in clipul promo sau in poster cu bmw uri si frane de mana nu se merita:lol::-P
|
Sunt fffff happy k o sa fie si subaru 3 zile pana la eveniment!!!! :D :D
|
stai linistit ca nu o sa fie numai bmw-uri si frane de mana!! o sa fie un SHOW pe cinste
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning