![]() |
Re: Ghetto Tuning
2 Attachment(s)
ala din stgare o linie de la care incepe rotunjirea - ala din dreapta e mai curat
astia dela clio au obiceiul ca la modelele RS sa puna aripi mai late p fatza (nu cu mult dar se vede diferenta prin latimea barei fatza) |
uite`te la aripile fata atemt si ai sa vezi o diferenta....uitete la modelul aripi de la roata in sus...e altfel modelul.
|
stai ca mi-am adus aminte. aripile de clio sunt de plastic, nu te pot ajuta.
|
2 Attachment(s)
fete de usa golf 2 custom
|
Quote:
Sa vii sa ti-o vedem. :D |
Quote:
|
2 Attachment(s)
pleoape leon, replica Je Design
fete de usa logan |
agent smith ... niste pleoape pentru un g5 gti ? poti sa faci ?
daca da ... ce bani ? |
ti-am raspuns
|
Salut ...ma intereseaza la preluncirea capotie cu tabla ce fel de sudura folosesti...exista riscul sa apara rugina dupa revopsire pe portiunea unde este sudata??? Multumesc
|
sudura se efectueaza in argon, riscul sa apara rugina este minim(izat). oricum, momentan nu mai efectuez prelungiri din tabla, doar din fibra.
|
1 Attachment(s)
salut
as vrea sa stiu cat ma ajunge o prelungire de capota (ca in poza) la o Laguna, si daca include si vopsirea (pret total) (din tabla daca se poate , daca nu...fibra) ...multam ! |
iti raspund eu ca e cu un mesaj mai sus raspunsul:)) nu face din tabla acum si nu se ocupa de vopsitorie...
|
i-am raspuns pe pm. am io motivele mele pentru care inclin inspre fibra, pana acum avantajele de a lucra cu fibra sunt ceva mai multe decat la tabla. daca e cineva interesat pot sa-l plictisesc cu placere
|
eu .zi`mi mie ;)oricum sunt deja plictisit..pune aici sa vada toti sa nu mai intrebe
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning