![]() |
loganul asta e in partea din fatza dacia si in spate renault kangoo :lol:
|
Re:
Quote:
|
astazi pe strada care se face din 23 august (la pisica alba unde e vulcanizarea) era ferrariul domnului de la aquila , el era in spatele masini la portabagaj (era deschis) si in fata masini ghici ce era ...................... o platforma :lol: :lol:
cand ma intorceam (fusesem in bariera bucuresti) pe pod in sens opus trecea platforma cu masina :wink: interesant nu ?? nush daca era stricat dar e interesant :mrgreen: |
probabil i+a fost mila de el si la scos pe platforma din oras :roll:
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
:lol:
|
a doua poza pare reala....hmmm....ce tzie si cu astia de la renault....sunt curios urmatorul model care o sa-l scoata,cum au promis,ceva ce nu va semana cu loganul,o masina mai scumpa cu care sa scoatem capul in lume mai mult.. :!:
|
eu nu cred ca ne facem de rusine cu ea
|
Au spus ca va fi concurenta Octaviei la modelul cu tractiune integrala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
ma oricum e ptr prima oara cand o masina sparge pietzele in europa si nu numai....au facut treaba bunicica cu loganul si tind sa cred ca asta e doar inceputul....
|
Dar si pick-up 4x4 diesel au facut imagine buna in tarile mai putin dezvoltate
|
1 Attachment(s)
Parca sunt mici diferente intre ele :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
|
naspa masina oricum.....
|
au facut-o cu gandul la pret spatiu si combustibil
ce putea sa iasa? |
cica pe langa cele 3 locuri din spate mai sunt inca 2 rabatabile... masina de familie :lol: :lol: :lol:
pai normal k e de familie, la greutatea care o va avea si presupun ca aceiasi cai putere se va putea circula cu ea si pe trotuar (dc ar incapea) :lol: tampiti aia care o vor cumpara. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning