![]() |
Re: BFN-u meu - Espero
asteptam :P
|
Re: Espero - BFN-u meu
4 Attachment(s)
astea's jantele , desii cred ca o sa intampin probleme !!! s-au mai pus jante cu ET 7.5 x 16 H2 pe espero ? rog pe cei cunoscatori sa-mi spuna ce amvelope imi trebuiesc si daca o sa am probleme cu aripile spate / fata !!!:sad:
|
Vezi ca 7,5 este latimea jantei Uita-te mai bine ce et ai ... sa nu fie mai mic de 15 ...
|
Quote:
tu ce et ai la jantele tale ? |
1 Attachment(s)
am gasit si amvelope la un prieten! sunt Dunolp (putin folosite) 225/50/R16
cam asa ar arata masina , urmeaza sa le pun pe toate patru ps:amvelopele sunt cam murdare:D |
momentam masinii ii se adauga un nou kit de ambreaj :sad: , deoarece cel pus anterior de un cioban , care se da mecanic...s-a dus !!! mai exact mi-a pus bine parghia aia de culiseaza rulmentu de presiune...si in treapta 1 imi trepideaza toata masina de zici ca sare cutia de pe ea!!! ca drept consecinte trebuie inlocuit tot kitu de abreaj (alti bani alta distractie) + ca mi s-a fisurat toba mijocie (la imbinari)...din cauza vibratiilor produse !!!:sad:
|
Ai gasit toba de mijloc ?
|
Quote:
|
si dupa o lunga absenta in sectiunea Daewoo...ma intorc cu vesti noi!!! BFN-ul urmeaza sa intre la vopsit si caut alte jante pentru ca cele MAM W1 le-am dat!!!
|
ooo...iauzi,felicitari..cand intra la vopsit?o faci alb simplu?
|
Si eu care credeam ca te-ai dat definitiv pe oltcit,nu te mai vezi nu te mai auzi mai da si tu semne de viata
|
Quote:
|
Quote:
|
felicitari..poi eu zic ca daca tot faci o treaba sa o faci klumea pana la capat...felicitari pt munca depusa pana acum...ai bagat ceva ceva...
|
si dupa o lunga perioada de tacere...revin la acest project pentru al finii...cum mi-am propus de la bun inceput!!! lipsa timpului si a banilor m-au determinat sa renunt la aceasta masina....si la ideea de-ai mai imbunatatii ceva!!! asa ca dupa sarbatori BFN-ul va primii toate 4 usi noi (cele actuala de pe masina au ceva rugina) , o vopea profesionala grila faruri bad boy look , interior reconditionat cu piele ecologica si scaune Recaro , instalatie xenon si Jante pe 17"...restul om vedea ce-o mai fi !!! stati p'aproape ca urmeaza!!!:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:28. |
- Copyright 2026 4Tuning