![]() |
Re: Radarul in orasul Arad !!!
pe fratemio l-au agatat aseara exact acolo, cu 82km/h 360 lei amenda :D:D
|
aseara pe la 23:00 au fost la autogara cu MCV-u iar pe la 00:30 erau vizavi de PRIMARIEE!!!!!aveti griji la radare:lol:
|
Quote:
probabil ca nici lor nu le place dar ce sa-i faci....:| |
Quote:
|
da,da...ii ruperee....:lol:
|
iti dai seama ca lucra ca migu.. au nevoie de bani ca achizitia MCV-urilor sa fie profitabila :)
oricum cu pretul asta de benizna nu mai merem repede, numa incet, la consum |
Azi radarul era la intrare in Arad dinspre Siria ia-m salutat doar ca aveam 90 km/h
|
Quote:
m-or luat pe centru, in micalaca, pe vlaicu... :lol: |
Ieri erau la UTA....:confused2
|
Eu nu inteleg stirile de la TV , aud mai mereu "radar model nou nedetectabil" , am un jaf de detector Bytrex , vreau sa spun ca toate le-a prins pana acum si de cand il am nu m-a luat nici un radar. Ori nu stiu politistii sa opereze noile achizitii si le lasa non-stop pe modul de a citii viteza... ori nu sunt chiar atat de "nedetectabile"...
|
Atata vreme cat sunt pe modul de detectat viteza orice detector le vede :)
|
Are dreptate Neo, desi cam nimic nu se compara cu Passportul lui, dar sa stiti ca pe AR-TM multe radare stau in stand-by eu fac zilnic naveta si foarte rar se agita detectorul, dar bine ca te poti baza pe colegii din trafic :D
|
Lasa ca iti pui si tu statie, fac pariu ca RX8 arata beton cu antena din aia pe palfon :lol: :lol:
|
Quote:
Acum pe bune, o sa vreau sa discut cu unii dintre voi despre "anumite" frecvente si aparate (statii). Dar numai "live", intr-o vineri in principiu. |
Astazi era plin de politie in oras, nu stiu de ce :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
- Copyright 2026 4Tuning