![]() |
Re: Poze masini !!!!
Quote:
|
Quote:
|
pai ala de aia a scapat ca nu avea centura si probabil a zburat prin parbriz :P
btw..uitati aici ce masina :-o vaiii de as face eu asa ceva din tancu meu http://bilder.tuning.fm/data/523/VW_Passat_2.jpg |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Nissan Aprio:arrow:
|
zici ca-i logan..probabil de aia ai si pus pozele :P
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Primul SUV Dacia va aparea in 2009 sau, cel mai tarziu, in 2010. Va fi ultimul model zamislit pe platforma primei generatii Logan. Revista franceza „AutoPlus” a publicat doua fotografii din care se poate observa limpede ca Logan SUV va semana la exterior cu Nissan Qashqai, model de nisa al aliantei Renault-Nissan.
Potrivit „AutoPlus”, un Logan SUV ar putea avea un pret de aproximativ 13.000 de euro. Prin renuntarea la sistemul de tractiune integrala, ipoteza in care s-ar pierde chiar elementul de noutate al masinii, pretul ar putea plonja spre 11.000 de euro. Sursa: DaciaLogan.org |
ce gusteri is mama lor de francezi acuma chiar ii urasc la fazele astea
in loc sa promoveze sub marca Dacia si sa o creasca pe plan mondial ei au ales sa o vinda sub cealalta marca renault de parca nar fi deajuns de consacrata !!! |
1 Attachment(s)
:shock: :shock: :shock: :shock: c pneuri sunt alea :?: :shock: :shock: :shock: :rolleyes2
|
nu cred ca is de la pneuri...ii ca si la avioanele de acrobatii...e fumigena din aia militara fixata acolo...masina aia creca si sta pe loc...nush asa vad eu :P
|
noa mam documetat si eu si am aflat ca exista ceva cauciuc care scoate fum rosu am si gasit un film https://www.youtube.com/watch?v=FoZ9n6hc0bY .. la poza de mai sus mi se parea ca masina sta pe loc de aia am zis...
|
:lol: ..super....
|
kumho sunt :)
|
4 Attachment(s)
Noul model Koenigsegg CCX....V8...806 calutzi :D gandeshti ca-i nava spatziala :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning