![]() |
Re: Intermediere vanzare-cumparare masini Germania-Romania
Quote:
|
as dori si eu o oferta pt un smart fortwo diesel varianta cabrio sau normala varianta cu facelift...cu jante aliaj,geamuri,dotarile uzuale ...carte service si sa aiba sub 100k...
ms anticipat |
O Alfa Romeo 155 1,8 T.Spark 16V km cat mai putini, maxim 3600, cu toate taxele, mai putin aia de inmatriculare. Exista?
|
care ar fi pretul final/la cheie al unei masini de 3555 E de pe mobil.de din Hamburg?
|
Salut,
ma intereseaza un Audi S2. In tara nu am gasit nimic in stare buna. Poti sa imi dai un pret aproximativ? |
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
P.S.::nospam::blahblah: Orice alte intrebari ce nu au nici o legatura cu Thread-ul vor fi considerate off-topic. Multumesc. Quote:
Audi S2 Coupe PKM - 1990 - 330 PS - 6.900 Euro ...masina nu este in Berlin insa as putea sa iti dau cateva detalii despre ea, modalitatile de contact le cunosti...:wave: Servus. |
Pontul Zilei
4 Attachment(s)
Pontul zilei: Audi A4 Avant 2.0 TDI - Ez: 06/2005, 140 CP, ~160.000 KM, Sistem de navigaţie, Parktronic System (PTS), CD, Sistem sunet, Acţionare electrică geamuri, Cotieră mediană, Oglindă cu încălzire, Oglindă reglabilă electric, Jante 16", Sistem antiblocare (ABS), ESP, Pachet crom, clima usw.- Pret: 12.800 euro Relatii si Contact: Auto Trading Berlin |
Pontul Zilei
6 Attachment(s)
Pontul zilei: VW Golf 1.8 Turbo GTI - Ez: 05/2000, 150 CP, ~120.000 KM, clima, xenon, alus 17", piele, carte service usw.- Pret: 7.400 euro Relatii si Contact: Auto Trading Berlin |
Un Opel Calibra din 93-95 motor de 2000 8v cam la ce bani gasesc adica mai ieftin
|
c20ne;) 115cp
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Pontul Zilei
1 Attachment(s)
Pontul zilei: Audi A4 Avant 2.0 TDI DPF - Ez: 02/2006, 140 CP, ~96.000 KM, Parktronic System (PTS), climatronic, incalzire scaune, prima mana, 8 cauciucuri iarna-vara jante alus, carte service usw.- Pret: 13.800 euro - inclusiv asigurare, carte verde si numere tranzit pe 5 zile. Audi A4 Avant 2.0 TDI - Ez: 06/2005, 140 CP, ~76.000 KM, Parktronic System (PTS), scaune sport, incalzire scaune, prima mana, 8 cauciucuri iarna-vara jante alus, navi, clima, carte service usw.- Pret: 13.800 euro - inclusiv asigurare, carte verde si numere tranzit pe 5 zile. Relatii si Contact: Auto Trading Berlin |
Salut Marson sunt interesat si eu de un VW Passat 1.9 tdi dupa 2001, de un Opel vectra C 2.0 Dti sau de un Bmw 320 D. As vrea sa-mi spui si mie niste preturi. Multumesc anticipat.
|
Pontul Zilei
6 Attachment(s)
Pontul zilei: Opel Astra Caravan 1.7 CDTI - Ez: 01/2005, 80 CP, ~63.000 KM, clima, prima mana, carte service, navi-telefon, pilot automat usw.- Pret: 7.600 euro - inclusiv asigurare, carte verde si numere tranzit pe 5 zile. Relatii si Contact: Auto Trading Berlin Quote:
Servus. |
Pontul Zilei
5 Attachment(s)
Pontul zilei: Ford Focus C-MAX 1.6 TDCi - Ez: 09/2005, 110 CP, ~107.000 KM, clima, prima mana, carte service, navi-telefon, pilot automat, parktronic fata-spate, incalzire in scaune, cauciucuri vara-iarna usw.- Pret: 9.200 euro - inclusiv asigurare, carte verde si numere tranzit pe 5 zile. Relatii si Contact: Auto Trading Berlin |
| All times are GMT +2. The time now is 10:01. |
- Copyright 2026 4Tuning