![]() |
Re: Daewoo Driver - Usergrup pentru posesorii de DAEWOO
3 Attachment(s)
Intru si eu daca se poate cu al meu tico
|
10 Attachment(s)
Uite si Nexia mea, 1.5 l, DOHC 16 v :) ....nu e cine stie ce iar pozele sunt cam de multicel....intre timp au mai aparut jante de aliaj 4 x 100, 6 j , r 14 ( de pe un ursulet ), folie pe geamuri , cotiera intre scaunele fata,grila "cromata" cu autocolant, ornamentul spate "cromat" tot cu autocolant, boxe "titanium series" in usile fata :D Poze cu aceste ultime "aparitii" cat de curand, sa ma mai eliberez de la munca ;)
|
8 Attachment(s)
hop si eu !!!
|
5 Attachment(s)
poate intru si io cu matizul lui tata........nu pre are modificar doar faruri albastre si led-urile de la nr din spate sunt albastre............si niste boxe care si l-ea pus tata
o sa revin cu niste poze facute pe noapte _____________________________________________ https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1217968717 |
3 Attachment(s)
Tico la prima "aparitie" pe forum, deci nu fiti rai. :D
Deocamdata doar stopuri clare, un plafon negru, jante 13", cauciucuri 175/50/r13 (par cam mici rotile dar mie imi place cum arata). Ar mai urma dar sunt foarte nehotarat... |
4 Attachment(s)
Cielo Executive din 2000 :arrow:
|
5 Attachment(s)
Am stat putin pe ganduri, dar intr-un final m-am hotarat sa pun cateva poze si cu masina mea.
Tico SL din 1998 Mare lucru nu am ce sa zic despre ea doar ca o ingrijesc bine si merg frumos pe drum. Si cateva poze: |
@ DjMogLy - trebuie sa dai Join Group.
|
3 Attachment(s)
Salut
Cateva poze si cu masinuta mea |
10 Attachment(s)
salutare tutor! va prezint pe scurt Espero-ul meu si modificarile aduse :
-motor schimbat (opel caravan) 105 cp -jante BBS pe 15 + gume michelin -toba finala sport -bord cu becuri albastre + ace rosii (unicat) -line audio Sony X-plod + BassPack2 Magnat -becuri xenon -fete de usi (modificate) -praguri -eleron -neoane (interior) -parasolar + folie -interior albastru (huse + presulete) vor urma si altele....!!! |
4 Attachment(s)
Espero 1.5 16v '96
|
Re: Nou!!! Daewoo Driver - Usergrup pentru posesorii de DAEWOO
3 Attachment(s)
Quote:
|
|
|