![]() |
Re: BMW M3 Sedan sau Lexus IS-F?
Quote:
|
Quote:
Ca stiti cum sunt astia,e de ajuns sa-si ia unu dintre ei care e mai tare(mai smecher):lol:si dupaia toata shatra o sa-si ia Lexus.Sa va vad atunci ce va indeamna rationamentu sa faceti ca vad ca de fapt asta e durerea voastra,cum am mai spus,ca BMW au doar manelarii.Numai bine. Chiar zilele trecute mi-a sarit in ochi un LS600L la volanul caruia era un domn mai creol:lol:,ma rog poate era arab sau vreun intreprinzator exclusivist.:lol::lol: |
Nu e vorba de rationament, e vorba de numele, imaginea brandului si calitatea masinii, ceea ce face Lexus superior lui BMW.
|
Quote:
|
Quote:
tu ce ai inteles din acel film?ti se pare ca japonezii aia sunt manelisti? |
Quote:
|
alin, ai dreptate, dar cei de la bestmotoring fac multe filme si de amuzament/divertisment, daca chiar vroiau sa faca ceva profi , trebuia sa le puna pe circuit cate 2 , 3 ture pe rand si sa masoare timpi ;)
|
Quote:
|
Quote:
Lexus este pe piata din '89, dar toyota a luat nastere in '37.. si daca tot nu te-a multumit raspunsul, uita-te la lexus ce a ajuns in mai putin de 20 de ani.. cel mai mare constructor de motoare hibride (nu ca mi-ar placea asa ceva, dar este vorba de tehnologie) si impreuna cu toyota cel mai fiabil constructor auto.. o avea bmw motoare mai tari decat cele lexus, dar la calitatea materialelor din interior pariez pe lexus ;) |
Quote:
este amuzament/divertisment pentru ca astora le plac masinile, dar in toate testele pe care le-am vazut ca soferi mi se par buni si conduc cat mai aproape de limita. |
lexus ramane lexus
votat clar japoneza |
Quote:
Dar...fie: 1. ce-am zis eu a fost un raspuns baiatului care-a zis ca "noi" ne luam masini Lexus pentru ca-s mai putin intalnite (asta nu e remarca puerila?) 2. pentru mine imaginea BMW nu inseamna absolut nimic, decat vorbe goale despre performante nemaintalnite si niciun fel de palmares in sporturile auto (tie chiar iti place sa ma faci sa spun asta, vad ca :) ) 3. pe mine nu ma intereseaza ce-si iau manelarii, ca dovada ca am si intrebat daca sa-mi iau logan, ca-i mai des intalnit decat volvo s40. 4. faptul ca o masina e populara sau nu, nu are niciun fel de importanta, desi parca ma atrag mai mult cele nepopulare. 5. remarci puerile? ce remarci puerile, prietene? tu si icna vreo 5 aici urlati ca din gura de sarpe sa convingeti lumea de maretia bmw-ului, noi "astia" apreciem exclusivismul si calitatea Lexus. Inca ma stradui sa gasesc rationamentele tale logice prin care iti interpretezi un text in capusorul tau, dar mi-e foarte greu sa inteleg. |
Quote:
|
aleg is-u, m3-u e facut sa aiba 2 usi...nu 4, pentru aia e facut m5-u
|
http://www.autoexpress.co.uk/carrevi...exus_is_f.html
Aleg BMW-ul ca imi place mai mult la design si e si mai perfomant, in plus e si mai ieftin si cel mai important are cutie manuala. Concluzia Autoexpress pt Lexus: RIVAL: BMW M3 saloon The latest M3 also uses V8 power, but the German four-door is cheaper than the Lexus, at £49,415. It’s also a much more capable all-rounder, and is available in coupé and convertible bodystyles, too. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:02. |
- Copyright 2026 4Tuning