![]() |
Re: Prezentare Membri Noi
Dro tuning club? eu din cate stiam este doar un grup de prieteni...., baiatul cauta un club, dupa cum spunea el, HPRT... deci? de ce fortezi nota?
|
Quote:
mai exista???serios acu...drobeta fara suparare...fa-ma si pe mine sa inteleg...eu stiam ca s-a desfiintat... |
;)pt toata lumea drotuning (drive race off limit's ) mai este si va ma mai fi si app nui numai un grup de prieteni e un club ca toate cluburile care la anu prin primavara va fi si el in rand ca toata lumea adica cu acte asa ca va rog abtineti-va de la carcoteli
|
ok..acu am inteles si eu...ms de raspuns si ink odata no offense
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Te asteptam ! sa ni te prezinti ;) ! noroace
|
7 Attachment(s)
Ma numesc cornel. Nu am fost pana acum la nicio intalnire a comunitatii 4tuning dar pe forum sunt de mult timp. cand mai sunt intalniri ca poate ajung si eu? asta e masina mea, iar o prezentare mai in detaliu gasiti aci https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...l-meu-bmw.html :
|
Bine ai venit ! :)
faina masina :p , am acu ceva timp cu un 320D , si m-a lasat fara cuvinte la cum poate merge . |
vineri si duminica dupa 20-21
ai sa recunosti masinile cu parasolar: crazy drivers, old school, hp racing, dro tuning. bafta. |
ok. ms. unde au loc intalnirile? la rond agronomie?
|
"cred ca o sa imi fac si eu un club :) cine vrea sa fie membru ? ?"
pana asta vara existau 4 cluburi mari si late in oras. de ce se tot insista ca toata lumea sa isi faca club ? credeti ca e mai usor sa iti faci club decat sa intri intr-un club ? |
tim da tu faci parte dintru-un club :P :D
|
tim dar nu stiu cn a zis ca isi mai face un club...cred k ai inteles gresit...sau nu inteleg eu ce vrei tu sa zici :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning