![]() |
:( , i'm sorry for you and him...
|
1 Attachment(s)
Este Beagle, rasa de vanatoare englezeasca! I-l iubesc foarte mult! :joy:
|
1 Attachment(s)
Am si un motan pe nume Ricky care locuieste in alta casa! :) Si pe asta il iubesc dar ma enerveaza ca de fiecare data din cauza lui am par pe haine! :)
|
Eu ... Ogar afgan .. Nume : Sharif
Tovarasha ... Dog German ... Nume : Astor |
1 Attachment(s)
Cu lacrimi in ochi va anunt k Chapsy (cel mai tare, frumos, destept motanel) s-a dus in Raiul animalelor....
A fost cel mai tampit pisoi pe care l-am avut si singurul pe care l-am iubit... ADIO CHAPSY :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: PEACE :peace: |
2 Attachment(s)
am dat si eu intr-un final de topicul asta...ei bine el este cainele meu Max si implineste 6 ani in aprilie 29 :) ....
|
1 Attachment(s)
este malamut de alaska are 2 ani il chema HUGO taica sau a fost de 2 orin champion in hungaria de 2 ori in romania
|
1 Attachment(s)
2 fete pinscher pitic .
mama EVA (rosu cerb) , fiica NINA (negru cu pete de foc) |
3 Attachment(s)
este un grifon (o rasa italiana pt cei ce nu sjtiu ... initzial nici io nam sjtiut) seamana cu bracu german ... il cheama Pongo (din 101 dalamtzieni ... nume dat de sora'mea care la timpu respectiv avea vreo 6 ani) el face anu asta 4 ani
pozele nu's nush ce calitate dar o sa mai pun si altele daca vretzi :D |
2 Attachment(s)
Adriana's puppy :wink:
|
3 Attachment(s)
Moxatule imi pare rau pt pisicu tau. Si eu am 2 :D Lulu si cu Fila
|
Re:
Quote:
|
prejudecati
Ce ti-e si cu ideile astea preconcepute....
E FALSA ideea conform careia trebuie sa eutanasiezi un doberman dupa o anumita virsta (6-7 ani \"se spune\")... Si cind spun asta vorbesc din experienta caci am avut o fetita doberman (in consecinta a trebuit sa ma documentez) care a trait aproape 12 ani bine mersi, murind :tears: intr-un final (anul trecut de paste) din cauza bolii si a batrinetii.. si nu e un caz singular.... |
1 Attachment(s)
ea este Lara, hasky siberian, cea mai cretina catzea de pe fatza pamantului.Da' o iubesc ca are ochii albastrii :lol:
|
1 Attachment(s)
eeeeehe sa va fac si io cunostintza cu \"URSUL MEU\" ,ce aveti voi nui nimik pe al meu sa-l cunoasteti si va spun ca numai plecati acasa:D:D:D.
momentan nu are decit 6 lunii dar se face mare ia si o sa va arate ce poate sa faca,o sa faca ce a facut si masaaaaaa cind a avut probleme.va las pe voi sa va dati seama. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning