![]() |
Re: Seat Leon 110cai TDI provoaca
Quote:
deci joi ce massini vin ?! fa si tu o lista ca sunt curios...as vrea sa ma dau cu alfa si cu leonul :-P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
- AVY cu Leonul - Kiki cu BMW-ul 230 cp din cate am inteles - Rockerash cu Bravo de 150 cp - Eddie C cu Afla nu stiu exact ce model - Tzatzichi cu un pasat - Kid posibil, cu a sa celica - Eu cu DSN, cu posibil soft, daca nu asta e :) - Un baiat cu o DSN stock(o sa ma dau eu cu el in cazca nu am soft) - Si un logan DCI(probabil) - Opelinio cu un Kadett Daca omit pe cineva sa adaug din greseala pe cineva, rog sa ma corecteze. In mare cam astia am fi. Vedem cine se mai baga. Mai e timp pana joi :D |
e bine...e ceva lume :)
|
Quote:
|
Quote:
|
ok opelinio te asteptam
|
mai treceti pe lista un ford sierra si x5-u care are si niste conditii despre care putem discuta doar in pm.!..daca vrea cineva, masina e stock 4.0 deci nu e de speriat... cum vreti e prieten cu mine si stiu masina e de batut..+ ca ma dau io cu el asa ca intre "magaoaie"
PS o mica rectificare...am 230 cai dar la 1600 kile:(( azi am cantarit-o daia pe mine la 400 de metrii ma dezavantajaza fata de leon care are 160 dar mult mai usor... |
Eu vin Cu o Alfa GTV si sper sa mai aduc un 156 si un 147 GTA.Daca nu ma dau eu sa fiu bine reprezentat.:D:D
|
Quote:
|
vreau si eu pm
dak nu sunt plecat vin si eu bafta |
Quote:
|
E clar, sa va ganditi la un loc mai ferit pentru joi ca deja facem echipa de fotbal.
|
Quote:
Bine zici bai creasta :lol:. Da parca e mai misto asa:-P |
| All times are GMT +2. The time now is 21:52. |
- Copyright 2026 4Tuning