Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Toyota Celica vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/63361-toyota-celica-vs.html)

kidu2006 21-04-08 11:27

Re: Toyota Celica VS .... ?

Ce sa mai zic...vineri m-am dat cu un megane de 140cp cica,care l-am facut fara drept de apel..pe urma cu un golf 3 gti care m-a facut...si ultima cu un megane care cica avea 107cp si culmea m`a facut:)))),niciodata nu o sa inteleg chestiile astea,si anume,daca ai mai multi cai pe masina,de ce sa minti,ca sa faci o masina mai slaba?:)))
Cred ca o sa fac si eu acelasi lucru de acum incolo,dupa ce o sa pun 2-3 "surprize" pe masina..pana atunci sa se dea toti mincinosii si la cat mai multe victorii...pe loc :-j

shadowro 22-04-08 13:40

pai majoritatea in general raspund la intrebarea "cati cai ai?", cu ce scrie in talon.

kidu2006 22-04-08 13:49

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 1496751)
pai majoritatea in general raspund la intrebarea "cati cai ai?", cu ce scrie in talon.

Da stiu,dar mi-e ca curand o sa pregatesc o surpriza,SPER,si o sa raspund si io la fel..sa vedem atunci;):rolleyes2

kidu2006 23-04-08 23:30

La mare vine careva??:dance:

mikafly 24-04-08 09:32

Eu vin...dar nu ma dau......de banii aia de inscriere fac nunta....:P

kidu2006 24-04-08 10:41

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1500085)
Eu vin...dar nu ma dau......de banii aia de inscriere fac nunta....:P

:))))sau iti deschizi bordelu pe banii aia?:))))..oricum daca veneai dupa cate mi`ai zis nush daca aveam sanse prea mari cu tine..oricum as incerca sa vedem ce s`ar intampla..who know`s?!:rolleyes2

mikafly 24-04-08 11:05

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1500186)
:))))sau iti deschizi bordelu pe banii aia?:))))..oricum daca veneai dupa cate mi`ai zis nush daca aveam sanse prea mari cu tine..oricum as incerca sa vedem ce s`ar intampla..who know`s?!:rolleyes2

O sa fiu acolo...no sa particip.....daca vrei ne orientam cumva.

kidu2006 24-04-08 11:08

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1500231)
O sa fiu acolo...no sa particip.....daca vrei ne orientam cumva.

Vedem cum facem..vbm la fatza locului daca e...dar de ce nu vrei sa participi?cat e taxa?pana la urma o sa fie un thread deschis pe site pt mai multe informatii?:rolleyes2

t@uru 24-04-08 23:11

Taxa e de 150 de ron....
Cam mult dupa parerea mea.
Sper sa ne vedem si noi de curand la legale (alea care merita ), nu de alta dar avem de incheiat niste afaceri :D:D (desi acum ceva vreme cand erai cu o lancie si un g2 gti te-am cam facut :D:D )

kidu2006 25-04-08 11:43

Quote:

Originally Posted by t@uru (Post 1501450)
Taxa e de 150 de ron....
Cam mult dupa parerea mea.
Sper sa ne vedem si noi de curand la legale (alea care merita ), nu de alta dar avem de incheiat niste afaceri :D:D (desi acum ceva vreme cand erai cu o lancie si un g2 gti te-am cam facut :D:D )

Da m-am informat despre 3 mai,in conditiile astea nu particip,mai ales ca sunt si libere ceea ce nu ma incurajeaza deloc sa ma inscriu...
Despre ce lancie vorbesti si ce golf 2?stiu ca m-am dat cu un golf 2 de 140cp cica,si m-am tinut langa el..ma facut bineinteles,dar cu putin...despre mine vorbeai?:rolleyes2

t@uru 25-04-08 17:04

Lancie diesel rosie si un g2 gti. De tine vorbeam :) Golful a fost in fata mea cu juma de masina si tu erai in spatele meu cu juma de masina.

kidu2006 25-04-08 17:24

Quote:

Originally Posted by t@uru (Post 1502614)
Lancie diesel rosie si un g2 gti. De tine vorbeam :) Golful a fost in fata mea cu juma de masina si tu erai in spatele meu cu juma de masina.

Nu stiu absolut de nici o Lancie sa mor,cat despre faza ca eram in spatele tau cu juma de masina,daca vrei ne vedem diseara tot acolo;)
Parca te-am mai dat odata pe tine,acu te-ai facut si tu mare ,a?:chainsaw:

t@uru 25-04-08 18:23

Nu mare....doar am revenit si eu pe jantele de fabrica.
Va trebui sa mai ai rabdare ca am avut un mic accident acum 2 saptamani si azi ies si eu prima oara din casa si inca sunt in recuperare....
Dar cum ma fac bine iti arat cum stau lucrurile in realitate...si daca vrei iti arat foaia de dyno de 100 de cai...ca sa nu zici ca mint....

kidu2006 08-05-08 17:02

Quote:

Originally Posted by t@uru (Post 1502702)
Nu mare....doar am revenit si eu pe jantele de fabrica.
Va trebui sa mai ai rabdare ca am avut un mic accident acum 2 saptamani si azi ies si eu prima oara din casa si inca sunt in recuperare....
Dar cum ma fac bine iti arat cum stau lucrurile in realitate...si daca vrei iti arat foaia de dyno de 100 de cai...ca sa nu zici ca mint....

Cand esti Ok din toate punctele de vedere astept sa ma cauti sa-ti bag mintile in cap odata pentru totdeauna , AMIN:lol:
Bafta si ai grija de tine si de "fier";)

kidu2006 10-05-08 19:11

New victim on the list:shock:
Celica 105cp VS Bmw "pisi" 325TDS 143cp

Celica Wins rauuuu:???:

All times are GMT +2. The time now is 14:31.

- Copyright 2026 4Tuning