![]() |
Re: Toyota Celica VS .... ?
Ce sa mai zic...vineri m-am dat cu un megane de 140cp cica,care l-am facut fara drept de apel..pe urma cu un golf 3 gti care m-a facut...si ultima cu un megane care cica avea 107cp si culmea m`a facut:)))),niciodata nu o sa inteleg chestiile astea,si anume,daca ai mai multi cai pe masina,de ce sa minti,ca sa faci o masina mai slaba?:)))
Cred ca o sa fac si eu acelasi lucru de acum incolo,dupa ce o sa pun 2-3 "surprize" pe masina..pana atunci sa se dea toti mincinosii si la cat mai multe victorii...pe loc :-j |
pai majoritatea in general raspund la intrebarea "cati cai ai?", cu ce scrie in talon.
|
Quote:
|
La mare vine careva??:dance:
|
Eu vin...dar nu ma dau......de banii aia de inscriere fac nunta....:P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Taxa e de 150 de ron....
Cam mult dupa parerea mea. Sper sa ne vedem si noi de curand la legale (alea care merita ), nu de alta dar avem de incheiat niste afaceri :D:D (desi acum ceva vreme cand erai cu o lancie si un g2 gti te-am cam facut :D:D ) |
Quote:
Despre ce lancie vorbesti si ce golf 2?stiu ca m-am dat cu un golf 2 de 140cp cica,si m-am tinut langa el..ma facut bineinteles,dar cu putin...despre mine vorbeai?:rolleyes2 |
Lancie diesel rosie si un g2 gti. De tine vorbeam :) Golful a fost in fata mea cu juma de masina si tu erai in spatele meu cu juma de masina.
|
Quote:
Parca te-am mai dat odata pe tine,acu te-ai facut si tu mare ,a?:chainsaw: |
Nu mare....doar am revenit si eu pe jantele de fabrica.
Va trebui sa mai ai rabdare ca am avut un mic accident acum 2 saptamani si azi ies si eu prima oara din casa si inca sunt in recuperare.... Dar cum ma fac bine iti arat cum stau lucrurile in realitate...si daca vrei iti arat foaia de dyno de 100 de cai...ca sa nu zici ca mint.... |
Quote:
Bafta si ai grija de tine si de "fier";) |
New victim on the list:shock:
Celica 105cp VS Bmw "pisi" 325TDS 143cp Celica Wins rauuuu:???: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning