![]() |
Re: Golf 4 GTI 1.8 turbo 20V
WOW...superb golfu...bafta in continuare;)
|
frumos golful,la motor nu te bagi ca are potential
|
iese marfa....poze cu pragurile si fata? ..ce se mai aude cu ala mic al meu?
|
Victor WRC - multumesc bafta si tie
16vturbo - momentan nu ... bafta Tupeu ... te anunt eu si vorbim PS : Renunt la proiect din motive personale ! Daca este cineva interesat am de vanzare kit complet golf 4 gti 25Th anniversary ( bara fata facuta clean cu prelungire de aniversary , bara spate clean cu prelungire aniversary si praguri 25th anniversary sunt pregatite de vopsit date in spritz chit mai trebuie decat vopseaua , modificarile sunt facute de mihai Ghetto tuning ....le dau si la schimb cu o bara spate originala si diferenta de bani sau astept oferte !! bafta tuturor |
Superba masina, multa bafta mai departe.
Ce consum ai cu aceasta nervozitate de motor daca poti si niste detalii de mers. Numai bine !!! |
Quote:
|
Quote:
|
La masina mea, iar cu prima ocazie am sa fac si poza. Consumul meu mixt este undeva intre 8-9% la peste 20000km parcursi.
|
Frumoasă foc!Ai grijă de GTi :D
btw : consumul asta de 8,-,9 e chiar real? |
teai scos cu sonda te costa in jur de 7 mil....:( naspa pretul .si eu am probleme cu aceea sonda si cu bani pt ea miam luat stopuri :))).dak gasesti mai ieftin sa ma anunti si pe mine.si app ai zis ca stai pe rahova??
|
Quote:
|
sportiv poti scoate si peste 15%, dar fiecare alege cum vrea sa conduca.
|
Lasati si voi offtopicul ca deja ati dato in alte discuti ( fara suparare )
|
raspund tuturor .....
- consumul masinii mele 11% - 12% prin orash(aglomeratie) - 7-8% la drum .... - asa cum spunea un coleg mai sus consumul variaza si poate consuma si 15% (si mai mult) depinde de felul in care "apesi pedala" de acceleratie.... |
Quote:
7-8 la drum inseamna constant 90-110km/h ,care l-am avut eu cam asa se comporta:) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:30. |
- Copyright 2026 4Tuning