![]() |
Re: Matiz-ul meu B-06-MPG
6 Attachment(s)
POZELE:D "si ca sa fiu mai aproape de strazi si cartier, l-am coborat vreo cativa centimetri lejer" :-) a mai primit si un eleron ; o sa revin si cu alte poze
|
omu' arata f bene acum, dar o singura intrebare am..de curios... se mai lasa acum arcurile astea daca bagi 2 persoane in spate spre exemplu ? ca trebuie sa le primesc si eu si sa stiu daca... "trag de aripi" sau nu...
super bene.... |
@Dr3adLorD: Arata super bine... Sa te bucuri de ea fara probleme... O intrebare: la etrieri ai folosit vopsea speciala care rezista la temperaturi ridicate?
TZN 85 BUB: Depinde ce cauciucuri ai pe masina... Eu am 195 si a trebuit sa "trag de aripi" un pic... |
multumesc pentru aprecieri . masinutza merge super bine ca are si amortizoare noi pe spate si am schimbat si flansele pe fata si rulmentii si merge ca unsa.
@ DXR : am folosit vopsea speciala de etrieri care rezista la temeperaturi inalte si iti spun din propria experienta ca e rezistenta si ramane acolo si dupa 1-2 ani numai ca trebuie lasata sa se usuce bine cel putin 1 ora @TZN : eu am bagat 1 persoana de vreo 80 kg in spate si nu s-a clintit (si oricum nu o sa mai bag niciodata 2 persoane in spate) dar depinde si cat de late sunt cauciucurile. eu am 165/70 |
arata super mijto asa...alta viata :>:>arcurile astea merg lejer pe matiz?nu trebuie modificat nimik?
|
chiar arata suuper frumos buburuza mai ales ca este si mai joasa acuma :) acu te cam zdruncina asai ?
|
@TZN : eu am bagat 1 persoana de vreo 80 kg in spate si nu s-a clintit (si oricum nu o sa mai bag niciodata 2 persoane in spate) dar depinde si cat de late sunt cauciucurile. eu am 165/70[/QUOTE]
am gume de 195 pe jante de 7 J, dar nu ma interesa daca atinge sau nu... ca oricum "trag de aripi" ma interesa daca se lasa cu cateva kg in plus pe spate :rolleyes2 . ms mult oricum, si inca ceva... ce vopsea ai folosit la etrieri ? e la spray... sau cum o gasesc in comert la cutie... |
Ai idee vopsea din asta exista si negru sau doar rosu?
|
masinutza e mai rigida si ma cam zdruncina la fiecare denivelare dar am castigat destul de mult in stabilitate , vopseaua de etrieri e la spray si exista din cate stiu in 3 variante de culoare : rosu , galben si albastru
|
Auzi George ... ia baga tu pozele ca iti dau nanaa.. :))
|
6 Attachment(s)
niste poze de azi. o mica sesiune foto :D
|
Frumos, arata foarte bine...
...dar de ce ai facut eleronul negru? ai de gand sa faci si plafonul tot negru? eu zic ca ar arata bine. Bafta! |
Desi nu suport replicile astea scrurte si fara continut, o sa zic doar... foarte frumos :)
Dupa ce ii vopesti eleronul o sa arate si mai bine masinuta. |
Quote:
@ Geo : eleron-ul e deja vopsit negru lucios daca te uiti mai atent :lol: |
4 Attachment(s)
cateva poze "de noapte" :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
- Copyright 2026 4Tuning