![]() |
Re: Intalniri in trafic!
Quote:
|
Glumeste nenea cu tine :) Inca nici n-am vazut unde e cea de la hard desi am trecut pe langa el :)
|
:D Zarit Rotar, conducand minunatul lui Minivan. Precizez ca susnumitul se indrepta catre un bar unde urma sa consume alcool. You bastard!
|
se pare ca am mancat la amiaza deodata cu andreizr1, (la maddog), am vzt ca apare un opel verde 8-> (pe care il admiram de ceva vreme in parcarea de la Profi) a intrat la maddog, dupa o vreme eu am iesit si m'am mai uitat odata la opelash, am vzt stickerul de pe spate cu "filtre sport" sau asa ceva si mi'am dat seama ca este el, m'am intors la servici, m'am uitat la avatarul lui si m'am convins ;))
|
salut ,mersi de aprecieri, e draguta masina, dar nu e usor de tinut pe linga casa omului, ptr ca multe piese nu se mai fabrica deloc ,si consumul e frumusel . aia din parcare la profi era alt opel manta, nu era a mea. salutari !
|
pai la un moment dat erau 2 acolo in parcare, una verde si cealalta nu mai retin exact, oricum de culoare inchisa.
|
da, erau 2 ; ambele ale unui alt fan manta...
|
oricum arata foooaaarte bine :D
|
pe la tom west luat stanga depasit dreapta de GroupieLuvva
|
Quote:
|
GroupieLuvva sa-ti traiasca tzava. azi ti-am vazut masina de departe. e super. cred ca si suna fain.
|
vazut GroupieLuvva acu' 15 minute intorcand pe banda dubla putin mai incolo de pizza H:twisted::D
|
Quote:
|
Quote:
|
Doara nu te molipsesti de la mine Groupie? :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning