![]() |
2 Attachment(s)
shi cu asta te laudai u pav[]??????uite aici...shi ink nu's gata....shi app mashina asta o sa shi apara p strazi no sa fie doar......cum sai spun PROTOTIP!
|
g_unit..nu stiu ce ai vrut sa zici.. masina ta mi se pare comuna.. am vazut peste tot idioti cu astfel de spoilere.. crede-ma, sunt satul de ele.. iar masina mea, dupa cum spuneam.. am facut-o in paint.. in 20 de minute.. n-am stat toata ziua in fatza calculatorului cum probabil faci tu cu foaia si creionul :roll: iar pentru schitzele facute de mine cu creionul, ar trebui sa platesti.. dupa cum ti-am zis.. nici nu visezi asa ceva..
tuningul tau \"reusit\" e prea comun.. cum este si al baiatului cu dacia \"tunata\" incercati ceva ce nu vedeti pe strada, apoi mai vorbim |
Va rog incetati cu CERTURILE .... pav[] daca ai ceva de adugat sau vreun comentariu care sa il ajute la desen te rog sa il spui ... daca nu te rog abtinete si lasa insultele. Omul a spus k masina va fi pe strazi si asa k nu cred k ar trebui sa fie nemaipomenit ... avand in vedere k suntem in Romania ... iar veniturile sunt mici ... poate omul nu are prea multi bani si isi cumpara un spoiler oleac mai comun ce ai cu el ... poate k desenul l-a facut numai sa vada dak iese bine ... 8) si k sati arat ca am spiritul fair-play nu comentez absolut nik despre desenul tau ... si nu o lua k pe o felicitare ... ci dimpotriva : NIMIC EXTRAORDINAR la desenul tau ... Sorry dar asta e ... sper sami dovesti contrariu 8) ... asta e dak poti :lol:
|
1 Attachment(s)
Voila... mai am de lucru la asta ... dar deabia miam adus scaneru si am sa continui sa lucrez ....pana acum am facut o mica pauza ... 8) :D ... shi inca un lucru... :twisted: daca ar putea cineva sa imi zica ce masina e asta :twisted: :lol:
|
faruri de opel omega (sau toyota supra), spate de dacia sport, roti de bmw.. as presupune ca s-ar vrea dacie.. dar masca fatza e cam ciudata.. plus gurile alea de aerisire parca sunt ciobite.. incearca ceva mai artistic.. sunt prea patratoase :)
ah, cat despre reply-ul tau.. merci.. dar ma lasa total rece.. si.. nu, nu-s mort :D |
Merci pav[] ... am sa tin cont si de sugestiile tale ... :D ... ai spus nijte lucruri care ma ajuta ... cred ca am sa postez desenul cu schimbarile de rigoare probabil maine .... shi multumesc k nu ai fost rautacios :P :)
|
e destul de bine,dar incearca atunci cand faci elipsele rotilor sa le construiesti,printr-un x.masurand capetele acestora si le unesti prin arcuri de cercuri si astfel stabilesti prin punctul care intersecteaza cele doua drepte,centrul rotii..sper ca m-am facut cat de cat inteles
|
Inteleg ce zici ... dar nu sunt genul de om care sa am rabdare .... si nu prea imi place desenul tehnic ... desi sunt la profil de arhitectura ...lucrez la ochi ... dar as fi putut sa dau mai multa atentie :D ... merci pentru sfat :D
|
ia pune mana si fa elipsele alea klumea...cum n-ai rabdare?mai si zici ca esti la profil de arhitectura...
daca lucrezi din ochi, sa sti ca nu te impiedica sa nu faci bine |
1 Attachment(s)
:D In sfarsit am terminat ... defapt ar mai fi de desenat la ea da .... sunt satul.... 8)
|
mai g_unit.. masina mea mai apare? :roll:
|
da kick...mashina ta apare cand ma ma intorc aksa..sry k nu am trim am uitat....:( promit ktzi dau doua planshe (fatza/spate) :D k? hai gata nu mai fii suparat p mine..;)
|
low...bine lucrata mashina...un singur amendament....:( shimi pare rau k exista...!la roata din fatza, nu asha se vede jeanta!adik roata e cotita shi nu are cum sa se vada asha d accentuata latzimea jentzii...:( am dreptate ad1?
|
...eu i-am spus sa construiasca elipsele rotilor,e adevarat ca sunt cel mai greu de redat in diferite pozitii..in rest masina arata foarte bine!!
|
Sorry pentru defectele masinii :( .. dar nu am mai avut rabdare sa mai lucrez la ea .... vroiam sa o vad terminata ... o incepusem de mult timp si nu mai lucrasem la ea .... am sa o retusez si sa o fac shi alta culoare ...poate cu alt vinil .. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:53. |
- Copyright 2026 4Tuning