Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - 330Ci / Cateva sfaturi (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/62615-e46-330ci-cateva-sfaturi.html)

Raz6633 29-03-09 12:48

Re: E46 - 330Ci / Cateva sfaturi

Imi pare rau, ca trebuie sa ma bag in seama... dar parerea mea, e ca totusi, sa ne limitam, si sa nu ne aburim cu vise aiurea...

Primu lucru, NU este cel mai modificat bmw din ro, nici macar cel mai modificat e46 din ro... si nu poti macar sa spui, ca este CEL mai frumos e46... sunt foarte multe defecte ale caroseriei....

Al doilea lucru, la o mica cautare pe internet, iti vei da seama, ca preturile date de tine... sunt muuult umflate.... acum nu stiu, nu ma bag, poate e placerea ta sa platesti totul la supra pret.

O zi placuta.

Caius TM 29-03-09 13:08

Quote:

Originally Posted by Raz6633 (Post 2193126)
NU este cel mai modificat bmw din ro, nici macar cel mai modificat e46 din ro... si nu poti macar sa spui, ca este CEL mai frumos e46....

+1..
pt. amatorii de senzatii tari, nu e din suparare/invidie.. doar adevarat!

bafta mai departe, ce planuri ai? ca deja masina iti sta in 30.000 din relatariile tale?

Smiley89 29-03-09 14:51

am zis eu vreodata ca este cel mai frumos mai tunat,mai nush cum bmw?sincer?dc ma trageti pe mine la raspundere pt ce este acolo scris sau a aparut in emisiune la intro?eu nu am spus nimic din ce este acolo.singurul lucru care l`am spus este in reportaj.nu le`am spus io ba vere scrieti asa asa asa,ca nu`mi permiteam io sa vin cu figuri sa le impun lor ce sa scrie ...serios acum,deci repet,nu este responsabilitatea mea ce scrie acolo...iar pretuirle care sunt sunt cele adevarate si cam la toate am factura,poate ca da.puteam sa imi pun usi universale si dadeam 600 de euro.dar am preferat de la lsd din germania.da puteam sa imi iau discuri perforate cu 10 milioane...dar am preferat sa iau mai bune,pana la urma care e problema ca am ales aceleasi produse cum spuneti voi dar mai bune calitativ si automat mai scumpe...?

squid 29-03-09 17:55

smiley nu te-ai gandit sa vopsesti ornamentele cromate de la geamuri in negru?
cred ca ar da mult mai bine

bafta!

iustin_x 29-03-09 18:18

masina e frumoasa rau si baiatu a bagat in ea tot ce a fost mai bun.......tot timpu gasiti voi de comentat cate ceva

Caius TM 29-03-09 18:37

masina e frumoasa.. si atat
comentariile au fost legate de afirmatiile pompoase.. gen, cel mai tunat/cel mai frumos...

cRbL 29-03-09 18:40

chiar nu inteleg de ce ati sarit in sus voi doi cu e46
s-a simtit orgoliu ranit in voi ca aveti si voi e46 si domne sunt mai frumoase alea voastre?
cum a zis si omu, nu a scris el, nu a facut nici o afirmatie pe net sau in emisiune.
n-o fi cel mai tunat, cel mai frumos, cel mai puternic, cel mai cel mai.
ca daca aia de la promotor nu stiu toate masinile de pe la noi si eventual nu citesc forumu sa vada ei acolo ce si cum, e problema lor.
luati foc aiurea.
nu zic ca e invidie ca as fi nesimtit.
in loc sa va bucurati ca incepe sa prinda si la noi pe teveu tuningu si vede si lumea ce mai inseamna si nu mai zice gigel de la coltu ulitei ca are dacie tunata cu sticker nike filtru sport si toba sport.
zic eu ca e bine, cum la noi cultura tuning se rezuma la userii de pe forum si inca o mica parte pe langa.
dar nu, cum, al meu e mai frumos, e cel mai tunat, e cel mai caca maca.
mentalitate de roman.
aceiasi atitudine si in legatura cu liniuutele si cu te-am facut, a era de la drum, era de la slick-uri era de la vantu care ma gadila in talpa si am ratat a 2 a....
felicitari omului pentru masina, si tuturor in general. munca bani si pasiune. asta ar trebui sa insemne, nu certuri si discutii proaste.
bafta.

Smiley89 29-03-09 19:22

deci inca odata sa lamuresc pe toata lumea,nu este cel mai tunat bmw,nici din craiova macar,nu este nici cel mai frumos,nu este nici cel mai puternic,este bmw`u meu si atat,intr`adevar am exagerat cu 12 mii de euro,toate au fost pe undeva pe la 10 mii,altii ii sparg in discoteci,ii sparg cu cadouri scumpe pt fete,ii baga in vena in bautura,treaba lor.io i`am bagat in masina si gata,este bmw`u meu asa cum e nu`mi asum nici o responsabilitate pt ceea ce au scris cei de la protv sau au zis in intro,nu cred ca tuning de masini trebuie sa fie o competite...deci nu e vorba de rivalitate,fiecare isi face masina cum vrea

xxdadixx 29-03-09 19:52

Si totusi poate sa devina cea mai tunata/frumoasa/puternica etc.

sezione91_blue 29-03-09 20:15

cam tipa dupa un kit. Dar nu de M ca e prea popular...ceva mai special !

Aaronnel^ 04-04-09 22:59

Acum 20 de minute ti-am vazut masina in fata la OK in Rm.Valcea

TheNight 05-04-09 08:55

Inclin sa cred ca SSM arata mai bine ca masina ta. E doar parerea mea.8)

myky99 09-04-09 18:27

Sper sa iti placa!:)
http://www.postimage.org/Pq1wVjei.jpg

Ciocolata 11-04-09 10:30

Quote:

Originally Posted by TheNight (Post 2212243)
Inclin sa cred ca SSM arata mai bine ca masina ta. E doar parerea mea.8)

Intradevar SSM arata foarte bn, dar parerea mea e ca arata bine din cauza ca e vopsit negru, are niste jante frumoase, niste suspensii cred si folii (cel putin astea se vad), nu are atat de multe modificari ca SMI, pe bmw-uri da bine negru orice model ar fi, AMBELE MASINI SUNT SUPERBE si nu au urma de chitch in ele, respect proprietarilor, ii invidiez in sensul ca as vrea si io ;)

csprrr 11-04-09 10:53

ceva poze cu ssm ?

All times are GMT +2. The time now is 03:39.

- Copyright 2026 4Tuning