![]() |
Re: Cum ati aflat de www.4tuning.ro
de la gagicamea :)))
|
Stickere de pe masini...am intrat din curozitate si aici am ramas :D
|
Datorita unui search care m-a redirectionat la translator google.:mrgreen:
|
Foarte simplu cautam masini tunate pe google si ce sa vezi 4TuningRo :D
|
Tele7Abc - Curse pe Splai ... bannere... si florica micutzu si sebastian in prim-plan.. :rolleyes2 those were the days :D
|
Acum 5 ani cand am dat si eu de net :D am zis sa caut niste poze cu masini tunate ...am dat un search pe google si am ajuns aici ...eram si eu mic ;))
|
asa sa vedem, merg la curse de cand "nu ajungeam la numarul de la masina" si acolo la curse benere peste tot cu curse .ro intru pe curse.ro asta dupa ce am mai crescut si cica sa muatat pe 4tuning.ro intru si enjoy
|
Prieteni,curse,vorbe,etc...
|
Intram des pe pagina sa citesc noutatie , cred k d prin 2006 am inceput sa intru cel putin o data la 2-3 zile p site , p atunci nu aveam permis :d am considerat ca discutiile de pe forum nu am privesc asa ca nu mi-am facut cont :D , abia anu asta m-am hotarat sa fac cont si sa imi prezint si eu masina :-"
|
De la un prieten d.y
|
acum 4 5 ani de pe site-ul pitstop tuning
|
|
acu 5 ani si cv am vazut un stikere pe mai mult masin si am dat si eu de curiozitate sa vad ce e :shock::rolleyes2 si voila :oops:
|
de la cursele de pe cheile dambovitzei.... :) de cand se tzipa la microfon de 4t.ro
|
Pai acum vreo 4-5 ani eram la info si imi loam poze pe discheta sa ma uit acasa,sa le modific in photoshop,dadusem pe google search si am dat de 4tuning si de atunci toata ziua pe forum.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning