Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit.html)
-   -   Discutii diverse cu si despre Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit/61682-discutii-diverse-oltcit.html)

NSL_ADY666 18-03-09 18:45

Re: Tuning virtual Oltcit

hai sa nu o dam in offtopic prea mare ,dar frate in afara de chestia aia,nasu ala care pentru mine e prea NFS arata super cool ,si totusi nu vrei sa stie lumea ce masina e?
Omule OLTCITUL e sfant!:lol:

darck_angel64 18-03-09 21:29

Re: Discutii diverse cu si despre Oltcit

spoilerul e dregut, dar intr-adevar nasul ala ii strica toata linia, putea alege alta masca, in rest asteptam sa vedem ce iese, sa-i vedem si spatele, s-o vedem din mai multe unghiuri si bineinteles lacuita cum zice nenea Gavril si vom dezbate, atunci, mai mult.

serady 04-08-09 14:14

Re: respecte

din pacate nu am mai gasit nici un oltean am luat o dacia 1310...care vreti o catre tehnica de oltcit

manu_96xls 04-08-09 19:41

Re: respecte

Ai putea să o scanezi și să urci pozele la „documentație oltcit”, ar fi cel mai bine așa.:-P

Ace MNE 18-11-09 12:32

Salut

Am gasit sa cumpar un olcit la 5 mil exteriorul si interiorul sunt cum sa zic....vechi..dar proprietarul zice ca e in stare perfecta de functionare. Treaba e ca nu are itp si nici asigurare si l-as lua daca as stii ca ia itp-ul fara sa bag bani in el.Cu0 asigurarea nu-i problema ca o achit si p-aia. Adica pe mine ma intereseaza sa am masina cu actele in regula (e inmatriculata in B ). Daca iese treaba pe la vara ma apuc sa o golesc sa-i trmit caroseria la tinichigiu si sa o vopsesc , treaba cu care cred ca ma incadrez in 15 mil, inca 10 mil cred ca o sa ma coste sa o fac tzutz d. p . d. v. tehnic adica ii dezasamblez motorul si schimb ce-i de schimbat, etc. , inca 3 presupun ca o sa ma duca partea electrica si restu de 7 pana la 40 de mil (atata e bugetu) chestiuni neprevazute si alte treburi de genul acesta.Eu pana acum avut experienta cu dacia, la oltcit e diferit?

Cer pareri si sfaturi.Multumesc:idea:

manu_96xls 18-11-09 12:38

Quote:

Originally Posted by Ace MNE (Post 2817946)
Salut

Am gasit sa cumpar un olcit la 5 mil exteriorul si interiorul sunt cum sa zic....vechi..dar proprietarul zice ca e in stare perfecta de functionare. Treaba e ca nu are itp si nici asigurare si l-as lua daca as stii ca ia itp-ul fara sa bag bani in el.Cu0 asigurarea nu-i problema ca o achit si p-aia. Adica pe mine ma intereseaza sa am masina cu actele in regula (e inmatriculata in B ). Daca iese treaba pe la vara ma apuc sa o golesc sa-i trmit caroseria la tinichigiu si sa o vopsesc , treaba cu care cred ca ma incadrez in 15 mil, inca 10 mil cred ca o sa ma coste sa o fac tzutz d. p . d. v. tehnic adica ii dezasamblez motorul si schimb ce-i de schimbat, etc. , inca 3 presupun ca o sa ma duca partea electrica si restu de 7 pana la 40 de mil (atata e bugetu) chestiuni neprevazute si alte treburi de genul acesta.Eu pana acum avut experienta cu dacia, la oltcit e diferit?

Cer pareri si sfaturi.Multumesc:idea:

Da, Oltcitul e total diferit de Dacia, ca să meargă trebuie să-i dai ce cere, nu-i place să fie mințit , dacă īnțelegi ce vreau să zic.
Poți să-l verifici īnainte, să știi dacă ia sau nu itp-ul. Frāne, instalația electrică , să nu scoată fum īn exces,să nu aibe lipsă elemente de caroserie, etc... Īn 5 minute vezi toate astea.;)

Ace MNE 18-11-09 12:45

Quote:

Originally Posted by manu_96xls (Post 2817964)
Da, Oltcitul e total diferit de Dacia, ca să meargă trebuie să-i dai ce cere, nu-i place să fie mințit , dacă īnțelegi ce vreau să zic.
Poți să-l verifici īnainte, să știi dacă ia sau nu itp-ul. Frāne, instalația electrică , să nu scoată fum īn exces,să nu aibe lipsă elemente de caroserie, etc... Īn 5 minute vezi toate astea.;)

pai pt. treaba asta o sa merg cu un mecanic sa verifice.plus ca la itp nu merg cu mana in **** daca intelegi ce vreau sa zic.Alt plus ca totul o sa ma coste 40 de mil si o sa am o masina care arata si merge civilizat si la faza cu recuperatul banilor pai eu bag 40 si ptr. un logan e 38 de mil plus 38 avantaj client deci din start am facut o afacere daca o dau ca masina pt remat , iar daca nu am bani de alta am vazut ca sunt oameni care le cumpara ori pt ei (un oltcit intretinut ajunge pe la 20 de mil) sau pt. remat (un 15 aprox am auzit ca primesti pe un oltcit) Deci oricum ar fi nu pierd multi bani avand in vedere ca vreau sa o tin cam 2 ani.Acum trec la partea a 2 a a problemei : daca ii fac ce am zis in primul post , ma tine 2 ani asta in conditiile in care se va merge frumos cu ea?nu scarturi si alte dracii

Dumitru Cristian 18-11-09 20:23

Daca e in stare buna si il intreti te tine si mai mult!
Din ce an e?

Ace MNE 19-11-09 18:42

Quote:

Originally Posted by Dumitru Cristian (Post 2819279)
Daca e in stare buna si il intreti te tine si mai mult!
Din ce an e?

Oltcit 11 RL din '94 motor 1129 cutie 4 RO,in stare foarte buna de functionare,baterie aproape noua(10 luni) cu ceva rugina la caroserie, fara ITP si asigurare.MASINA ESTE IN PERFECTA STARE DE FUNCTIONARE !!

asa zice el..

Dumitru Cristian 19-11-09 19:34

Deci e romaneasca... Vezi cum se prezinta, daca se prezinta chiar bine te duce cativa ani!

Ace MNE 20-11-09 14:00

Quote:

Originally Posted by Dumitru Cristian (Post 2821754)
Deci e romaneasca... Vezi cum se prezinta, daca se prezinta chiar bine te duce cativa ani!

a cazut treaba pt. ca nu mai are cartea masinii si din cate am inteles tre so trec pe la rar deci..

bobocu91 20-11-09 14:03

Nu fii dezamagit, iti poti gasii si alta buna la un pret bun daca chiar iti doresti un oltean! ;) Cauta si vei gasii...

Succes!

Dumitru Cristian 20-11-09 20:30

Cartea masini cred ca trebuie sa fie destul de usor de procurat ei te duci la RAR doar pentru identificare!! Intereseaza-te...

b28kft 17-12-09 15:58

Nu. Te duci intai la RAR dupa carte. Apoi, faci ITP-ul (aici te-as putea ajuta eu). Apoi identificare. Cel mai bine intri frumos pe www.rarom.ro si vezi acolo, eventual iei un tel de pe site, suni si te informezi.

gbry_el_05-RSG 31-12-09 19:51

la multi ani tuturor! tot ce va doriti si tot binele din lume!

All times are GMT +2. The time now is 20:33.

- Copyright 2026 4Tuning