![]() |
Re: Tuning virtual Oltcit
hai sa nu o dam in offtopic prea mare ,dar frate in afara de chestia aia,nasu ala care pentru mine e prea NFS arata super cool ,si totusi nu vrei sa stie lumea ce masina e?
Omule OLTCITUL e sfant!:lol: |
Re: Discutii diverse cu si despre Oltcit
spoilerul e dregut, dar intr-adevar nasul ala ii strica toata linia, putea alege alta masca, in rest asteptam sa vedem ce iese, sa-i vedem si spatele, s-o vedem din mai multe unghiuri si bineinteles lacuita cum zice nenea Gavril si vom dezbate, atunci, mai mult.
|
Re: respecte
din pacate nu am mai gasit nici un oltean am luat o dacia 1310...care vreti o catre tehnica de oltcit
|
Re: respecte
Ai putea să o scanezi și să urci pozele la „documentație oltcit”, ar fi cel mai bine așa.:-P
|
Salut
Am gasit sa cumpar un olcit la 5 mil exteriorul si interiorul sunt cum sa zic....vechi..dar proprietarul zice ca e in stare perfecta de functionare. Treaba e ca nu are itp si nici asigurare si l-as lua daca as stii ca ia itp-ul fara sa bag bani in el.Cu0 asigurarea nu-i problema ca o achit si p-aia. Adica pe mine ma intereseaza sa am masina cu actele in regula (e inmatriculata in B ). Daca iese treaba pe la vara ma apuc sa o golesc sa-i trmit caroseria la tinichigiu si sa o vopsesc , treaba cu care cred ca ma incadrez in 15 mil, inca 10 mil cred ca o sa ma coste sa o fac tzutz d. p . d. v. tehnic adica ii dezasamblez motorul si schimb ce-i de schimbat, etc. , inca 3 presupun ca o sa ma duca partea electrica si restu de 7 pana la 40 de mil (atata e bugetu) chestiuni neprevazute si alte treburi de genul acesta.Eu pana acum avut experienta cu dacia, la oltcit e diferit? Cer pareri si sfaturi.Multumesc:idea: |
Quote:
Poți să-l verifici īnainte, să știi dacă ia sau nu itp-ul. Frāne, instalația electrică , să nu scoată fum īn exces,să nu aibe lipsă elemente de caroserie, etc... Īn 5 minute vezi toate astea.;) |
Quote:
|
Daca e in stare buna si il intreti te tine si mai mult!
Din ce an e? |
Quote:
asa zice el.. |
Deci e romaneasca... Vezi cum se prezinta, daca se prezinta chiar bine te duce cativa ani!
|
Quote:
|
Nu fii dezamagit, iti poti gasii si alta buna la un pret bun daca chiar iti doresti un oltean! ;) Cauta si vei gasii...
Succes! |
Cartea masini cred ca trebuie sa fie destul de usor de procurat ei te duci la RAR doar pentru identificare!! Intereseaza-te...
|
Nu. Te duci intai la RAR dupa carte. Apoi, faci ITP-ul (aici te-as putea ajuta eu). Apoi identificare. Cel mai bine intri frumos pe www.rarom.ro si vezi acolo, eventual iei un tel de pe site, suni si te informezi.
|
la multi ani tuturor! tot ce va doriti si tot binele din lume!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:33. |
- Copyright 2026 4Tuning