![]() |
Re: Magazin Volksparts - piese auto import, calitate la preturi bune
Quote:
Quote:
110 ron motorasul .. Quote:
650 ron distributia cu pompa AIRTEX sonda lambda dinaintea catalizatorului originala - 600 ron (am si variante mai ieftine pe producator) |
salut .. ma intereseaza si pe mine pentru un polo 9n3 (an2006) motorizare 1,4 TDI cat costa:
1)discuri de frana ptr spate cum sunt cele de pe fatza( pe spate este tambur) 2)tempomat Stima! |
Buna,
as dori sa stiu daca aveti si la ce pret,semering grup diferential planetara stanga spate pentru un vw golf V 4motion 1.9 TDI BKC,serie WVW ZZZ 1K Z6 W004985 Multumesc |
salut vreau si eu pompita pt spalatoare la faruri pt un seat alhambra 1,9 tdi 85kw an fab 2001
multumesc stima |
salut!eu vreau sa stiu cam cat costa o fulie vibrochen(amortizor vibratii) pentru o laguna 2 2.2 dci din 2002!astept raspunsul!multumesc!
serie caroserie-VF1KG0F0627060279 cod motor-G9T-D7-02 |
m-ar interesa pt un renault symbol urmatoarele piese :
1. capete bara (stg+drt) 2. flanse amortizor+ rulmenti flanse amortizor 3. pompa apa 4. fulie alternator 5. chit distributie (componentele separat) 6. chit accesorii (componentele separat) PS: la reperele solicitate mai sus as dori sa mentionati producatorul si pretul. renault symbol 2005, 1.4 8v, 55 KW (A.C, servo) tip motor K7J-A7 VF1LB0BC533954355 |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Salut Imi trebuie si mie un set de fise bujii,si buji pt motor de Vw 2,8 vr6 ,cod motor AAA,ceva mai bun . Ms, a si un pret la un debimetru aer , tot pt vr6 .
|
urgent, imi trebuie un intercooler de golf 5, 2.0 TDI cod: BKD. Multumesc
|
salut ....o cotiera fata pt un audi a4 b7 din 2006?...se schimba doar cotiera....sau trebuie toata consola centrala?????
|
Quote:
700 ron debitmetru OEM Quote:
Quote:
|
Quote:
|
aftermarket ... dar poate fi si mai ieftin ..
|
Caut urgent caseta de directie de IVECO.. info mai jos.
Autoutilitara IVECO 35.10 TURBODAILY An. 1997 Motor de 2798 cm3 Motorina tip motor: SOFIM 8140.23-3711 Info. urgent la 0728206480 - Radu |
Ma intereseaz
- kit distributie (Contitech+Ina) - pompa apa HEPU pentru un vw golf IV 1.4 16V, an 2002, variant 55kw Am vazut intr-un alt post: 750 ron distributia cu pompa HEPU....S-a mai modifcat pretul ? Ai cumva in stoc? Ce garantie au produsele? Cum se procedeaza cu transportul? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:34. |
- Copyright 2026 4Tuning