![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Suceava
deci filmele le va pune vladutzz pt ca mie imi merge netu fff greu si filmele sunt destul de mari....
deci mai ajteptati 1-2 zile |
Pai numa filmul de la sfarsit are 102 MB, Nu stiu daca incape. Iar eu nu am cum sa il pun. Nu inca.
|
Quote:
Cel mai tare moment a fost oricum cel in care s-au dus baietii sa inscrie cele 2 masini; cei de acolo le-au spus sa treaca 2000 cc, ca oricum nu au categorie pentru motoarele lor!!!!!!!!!!:lol: Urmatorul moment fain a fost cel in care oficialii cursei vroiau sa-l descalifice pe Stefan, ca nu se dadea din fata Lexus -ului, da' ei nu-si puneau problema pe unde aveau loc sa treaca ditamai harabaiele una pe langa cealalta pe pista aia de 3-4 m latime! Si cel mai "inaltator" moment a fost ala in care la drift sareau pietricele aruncate de Supra cat colo in spectatori (am niste vanatai foarte frumoase ca amintire).:lol: Apropos Heparu, merci ca ai actionat ca un adevarat gentleman si ai incasat cateva pietre pentru mine:flower: |
1 Attachment(s)
In alta ordine de idei, stie cineva ce a facut Lexus-ul la Bucuresti?
Printre sutele de certuri de pe forum am gasit si o foto cu el. |
nust zicea cristi ca l-a cam furat la timpi nu am inteles tare bine... dar zicea cristi ca trebuia sa ia locul I la categoria E
|
Din cate am inteles a cam facut tot ce a putut pana cand s-a dat cu un volvo care avea NOS si si-a cam luat-o. Spunea Mihai ca a avut si ceva probleme cu masina....se bloca cutia de viteze sau ceva de genu asta....nu am inteles prea bine la telefon.....aflam oricum totul la intalnire
|
bai! mie nu mi-a spus nimeni ca vine Lexusu la Bucuresti :(! dreaq am mai fost si la organizare! si pe deasupra am mai stat si la linia de start! :( ce aiurea ma simt acum fratilor:(......am avut un reprezentant acolo si eu habar nu aveam:(...e...asta e:((
|
imp e ca a fost distractie;)
|
1 Attachment(s)
un filmuletz :))
|
Nu-i rau de loc. Dar ai grija ce faci.
|
ei asha la mishto :)) am vrut sa vad cat duce .... acuma .... si cat o sa duc mai incolo .....
|
you're a real CRAZY DRIVER Heparu :P :D
|
he heee
marfa filmuletzul a descarcat 100 de ani pentru 15 secunde, dar e mijto :D:D:D |
sambata am sa fac si eu un filmuletz avnad ca subiect specializarea mea...
|
Si care este specializarea ta? Daca nu ti-e cu suparare?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning