![]() |
Re: Opel Astra G - SQ Project - (B-05-WRB)
nu ti-ai dorii :)
arata...cu degetul momentan dar va fii in curs de finalizare...dupa ce ma apuc de ea. |
Salut, pacat ca n-ai folosit grila. Poti sa o dai celui care are cea mai mare nevoie de ea. Hai cu noutati :)
|
pai de la 12" pana la 18" mai e.
poate o pun protectie la dust-cap :) noutatile, la timpul lor. acum efectele crizei financiare se simt :) |
jbl in portbagaz taranule 8)
|
goicea ???
fanele tata.mai bine amplifuri JBL decat difuzoare JBL deci.... PS: as aprecia daca ai face efortul imens pt tine sa scrii romaneste si eventual corect gramatical. sunt convins ca toti am aprecia acest aspect. Multumesc PS: de cand ai fi btl pe masina ? :) :) :) |
portbagaz bah ala e portbagaj, da am auzit si eu vestea si cica am pus gz urile si am dat 153 :!:
lasa noi sa fim moi si sanatosi. da un semn daca ai nevoie de un incurca lume ca vin cu pac, pac :-P |
tu probeaza sursa aia odata ca sunt curios.
poate ii facem o sora blonda :) |
7 Attachment(s)
au venit si sculele:
sub: Digital Designs 3518 18" 2 x 1.5 ohmi amp: Digital Designs M3 aprox 3-3.5 kw baterii : Power Cell 3000 2 bucati |
:boogy:
|
vin vremuri grele
|
altu' care vrea sa sparga beculetele de pe magheru' ... :)
|
@ ugod: in ce sens ? stiu ca nu e usor deloc dar asta e. sper ca sa-mi fie rasplatita munca.
@ animalutz: nu vrei si tu ? stii ce face subul asta ? |
vin vremuri grele pt :
masina ta pt tine si pt concurenta sper ca nu te superi pe mine . |
doamne fereste. nu am de ce sa ma supar pe tine atat timp cat tu stii cu ce se mananca acest sport si nu faci posturi gen : "altu care sparge becuri pe magheru".
1.masina sunt convins ca se duce dracu repede 2.pt mine ,poate, financiar :) 3. pt concurenta nu cred ca e ceva de speriat. astept cu interes cat mai multi la categoria mea ca atunci e frumos cand te dai multi. |
Quote:
3. Hmm, la competitii va fi ceva de respectat, oricat haz am facut pe ici-colo. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:53. |
- Copyright 2026 4Tuning