![]() |
Re: Cumpar/Vand/Schimb macheta-componente!
pt. alexGTI: nu are jantele alea Mini! le aveam de vanzare! iar masina am luat-o de la gunoi (am fost pe la cineva cu copil mic si o aruncasera :sad: )...era intr-un stadiu precar...fara interior...roti...etc, iar acum va prinde viata si va iesi ceva de exceptie ;)
|
cumpar BMW 745i scara 1/24 sa fie in stare buna
(numai in Constanta):D |
Vezi ca e unu pe pagina precedenta (11). Dar din Brasov, se poate trimite prin posta ;)..
|
ai numarul lui de tel???
|
Uite id-ul lui: razvan_2007bv
Numarul nu ti-l pot da din motive de confidentialitate;) |
Quote:
|
In primul rand,bine v-am gasit si la multi ani,in cel de-al doilea,as avea o rugaminte,daca poate cineva sa ma ajute cu o roata fata pentru un lamborghini murcielago bburago 1/18,poate edy sau poate cine stie,de unde un alt set de roti as putea sa iau in caz ca nu gasesc doar roata care imi trebuie?
|
cumpar jenti ptr scara 1/24(cu cauciuc,fara ax)preferabil:D
|
Quote:
|
Cumpar remorca (platforma) de "carat" machete! Scara 1/24 sau mai mare...sau daca stiti de unde as putea sa cumpar ca nu am gasit nicaieri :( Multumesc:arrow: :arrow: :arrow:
|
un pic de offtopic ... diseara va arat colectia mea de machete :)
Tu faci off-topic asa ca n-ai ce face?:shock: :shock: ..Exista un topic "Discutii despre modelism", acolo poti sa faci cat off-topic vrei, ma fa o singura data si trecem la fapte:-) Bafta;)Eagle |
Quote:
|
Sunt nou aici..la machete 1/18 se pot schimba jantele?sau doar la kituri?
|
Iti dau un sfat, si anume: Uita-te bine pe aici si gasesti raspunsurile!
BTW..incearca sa tragi de o janta si ai sa vezi ca iese ;)..Daca se rupe, asta e, din greseli se invata;) |
cumpar mercedes SL500 1\18..defapt nu cumpar...dau la schimb un evo8 cabrio NEGRU MAT cu neoane sub el din fabrica si cu muzica din fabrica si jante mari..1\24 ...sau un ferarry F50 1\24 plus diferenta..
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning