![]() |
Re: Diverse servicii auto in Sibiu
La sigemo sau la Dacian in slimnic
|
Salutare,
Trebuie sa schimb si eu un sincron la cutia de viteze. Stie cineva sa ma indrume la cineva in sibiu? Sau prin apropiere, sa zicem pe o raza de 100km :) Multumesc anticipat |
Re: Montez folii omologate R.A.R.
Quote:
|
Salut, stie cineva un electrician care sa ma ajute cu montarea a 2 boxe pe spate (nu are cablajul tras)la o bora
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
-distantierele de unde le-ai cumparat? -as dori totusi sa gasesc pe cineva sa mi le faca(nu stau prea bine cu rabdare :D )am dat fata de usa jos sa vad daca are firele trase si m-am descuravat dar nu vreau sa le zgari mai scapa surubelnita,trag prea tare se mai rupe cat un diblu..chesti din astea,daca nu gasesc pe cineva care sa ma ajute o sa-mi fac curaj singur |
Quote:
|
efectuez lucrarii de mecanica la domiciliul meu,preturi negociabile,mici.ma gasiti la telefon:0741929579.nu pot oferi facturi,chitante.
|
Quote:
Ce zici? Ford Cortina an 1973?? parbrizul.... |
Dragilor !!
Caut sa inchiriez in Sibiu un depozit cu suprafata intre 300-500 mp in zona mai centrala. Sa aiba acces TIR rampa sau daca nu sa fie un stivuitor in zona. Daca cumva stiti pe cineva scrieti aici sau sunati la nr-ul de telefon: 0736-001162 Borcea Bogdan Multumesc |
Stiti pe cineva in Sibiu care face flanse la comanda?
|
Quote:
Daca este pentru o perioada scurta te pot ajuta (3-4 luni) daca e pe mai mult timp devine o incertitudine maxima. Hala respectiva urmeaza sa fie vanduta. AGA va decide cand si cum. |
Lupica.... http://www.ono41.ro/forum/attachment...3&d=1332474102 ...o sa ma distrez si pentru tine:D abia astept tura:X
..edit...am cam gresit topicul:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:02. |
- Copyright 2026 4Tuning