![]() |
Re: Tutoriale tuning manual machete!
Quote:
|
eu zic sa faci din chit auto e mai usor de sculptat si de finisat ii dau forma mai usor,parerea mea.E foarte greu de facut spoilerul ala dp fata:( ai de lucru la el.bafta spor la treaba;)
|
Quote:
am raspuns aici - te-am adaugat la lista de mess https://forum.4tuning.ro/showthread.p...94#post1828194 |
Sunt inca amator la tuningul pe machete si as dori sa stiu cum faceti, respectiv din ce faceti tobele de esapament, ca arata bestial:D
|
Eu le fac din mine de pix! :) Sau din antene de radio! :)
|
cum?mine de pix:-?? .. si ptr geamuri fumurii ce folositi?
scz de atatea intrebari dar sunt inca amator:oops: razvan...vad ca esti din brasov...nu sti unde pot gasi dremel(sau masina mica de gaurit), si chit?:?: |
Mine de pix din acelea de metal! Exista asa ceva! :) Pentru geamuri folie de masini pusa normal pe interior, sau mai sunt pe aici care le vopsesc cu tempera parca! :)
Masina mica de gaurit am vazut in Praktiker acum ceva timp..sigur mai are! Si nu era foarte scumpa! Kit gasesti pe 13 Decembrie, acolo langa intarea de la curent! E un magazin de vopsele auto acolo! :) |
2 Attachment(s)
oare din ce sa fac tobe care sa arate asa?
spatiul in care trebuie se incapa pe macheta e de 9 mm, sc 1/24 exista vopsea care sa arate ca si cromul ? pentru tobe si pentru portiunea subtire de pe jante |
fi atenta sunt acele creioane care au capul acela unde apesi cu degetul pentru a iesi mina...probabil un creion e 2 lei.....si ii iei capatul acela siil intorci:)...bafta
daca nu intelegi fac poza sa iti arat |
Quote:
te rog fa o poza ca sa vad mai bine si miine ma duc sa caut la papetarii ms mult |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
oricum mai drept decat atunci cand dai cu pensula... deja te_ai apucat de jante? |
Poti pune cu spray-ul vopsea intr-un capac(chiar si al spray-ului), si de acolo dai cu pensula.:)
|
Quote:
ms mult cu jantele inca incerc variante - am vrut initial sa pun autocolant argintiu unde ar trebui sa fie steaua si inelul cromat dar nu pot sa decupez asa bine si se vede naspa - si de acoperit zona unde vreau sa ramina negre e greu si de aceea am zis ca incerc cu pensula - nu stiu daca o sa iasa bine |
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning