![]() |
Re: E30-///M-Power-320is coupe
ok, fara suparare :) stiu ca nu o voi vinde pentru ca s-a umplut Romania de pisici, oricum am si renuntat la idee...nu conteaza pretul platit de mine pe pisica, dar faceti voi un pret obiectiv, acum ca aveti dimensiunea costurilor si toate celelalte elemente in pag 10...sa vedem cam unde se afla "pe piata" pisica asta...cu argumente pro si contra si toate cele...go ahead :)
...si pentru cine are chef, poate zice un pret si pentru urs, daca stie ce e un 320is cu BBS RS wheels la 60.000km...curaj :) Ambele masini sunt inmatriculate in Ro. |
Andrei cine a vazut ambele masini si are capul pe umeri stie sa aprecieze. Dar din pacate romanul in loc sa gandeasca constructiv sau pur si simplu sa isi vada de treaba lui, mai da el cu parerea...
Sincer incep sa cred f. tare ca asta este mai nou un sport national , asa e romanu' priceput la toate :). |
Quote:
pe amandoua masinile le-am vazut live ... impecabile ... |
ursuletul pentru ca e prea unicat merita pret , dupa mine intre 8000 si 10000 euro. si cred ca pisicuta asa 9-11000. ce pret ai cerut pe ele ? sincer e46 chiar parca e o masina copy paste ca sa poata da toata lumea paste sa intre usor in posesie. masinile astea pur si simplu nu au pret. toti vrem ceva mai nou si mai bun dar un e30 sau un e36 tzipla e priceless.
|
Quote:
Exista oameni (culmea!!) care n-ar schimba e36 cu e46 nici daca primesc bani pt asta. Pot sa pun pariu ca proprietarul masinii din topicul asta face parte dintre ei. Eu n-as da e30-ul meu pt un e46 nici cu ordinul procuraturii; e bine sa nu comparam varza cu capra. |
ma trecut de la E30 la E46 ,nu e dracul chiar asa de negru,recunosc totusi ca as lua oricand un 320is in fata unui 325i 320i 320d poate chiar si in fata unui 330
M3 E30 l-as lua in fata oricarui E46 inclusiv M3 :) la 325i E30 vd E46 325i as sta in dubii la limita E46 cred ... @Simpaticutzu' dai un pm daca te intereseaza schimb cu E46 sau daca vrei sa dai ursul,sa vad cine stie poate il iau eu :) |
@toata lumea :)
Ambele masini sunt extraordinare si ma simt minunat conducandu-le. E30ci-ul are 60.000km, e sportiv si foarte brut ca forta, spectaculos in slide-uri si are aproape 100 cai pe litru. In antiteza, E36-le e automat, fara blocant, confortabil, stabil(are ESP) si are absolut toate optiunile, pana si senzori de parcare, mai putin telefon. Este la fel de puternic dar mai masiv si te lipeste in scaun cand ii dai kick-down si e cuplata cutia in programul sport. Are 40.000km. Sincer sa fiu nu am mers cu E46, dar din ceee ce stiu, toate masinile dupa 2000 au fost facute de o asa manieara incat "sa traiasca si vanzatorii de piese"...stiti voi la ce ma refer...asa ca nu ma tenteaza masini dupa 2000, cu exceptia M3-ului(vorbesc de masini pe care mi le-as putea permite). -E30 320is-ul, nu-l dau decat daca plec definitiv din tara vreodata. Pretul lui (daca-l voi da vreodata) e de 13.000 cu roti BBS RS, 12.000 cu roti Alpina si 11.000 cu rotile lui BBS. -E36-le cu tot cu inscris, roti Alpina si hard-top m-a dus in jur de 15.000(stiu ca e foarte mult, dar e ca nou...de fapt ambele masini sunt aproape noi). Sincer sa fiu, nu am in intentie sa vand nici una din cele doua masini, pentru ca se completeaza si ma completeaza reciproc. Dar daca un "la fel de nebun ca mine" imi face o oferta "la fel de nebuna ca el" atunci promit ca ma mai gandesc ;) Ambele masini stau permanent in garaj. |
tine-le acolo si nu le vinde, faci o prostie daca chiar vrei sa le mai vinzi
ai stat atata in cautari si te-ai agitat atata ca sa le vinzi acum?? bullshit tine-le acolo si distreaza-te cu ele ;) |
superbe bavarezele.mai gandeste-te in legatura cu vanzarea.
|
un lucru e clar. daca banii ce iti stau in masini nu te ajuta sa faci alti bani , nu merita sa le vinzi. in general daca le tii de colectie si doar pentru prezentare nu are rost sa vinzi ceva unicat. dar daca te tin in loc ar fi intelept sa le dai.
|
frumoasa foc..
|
thkx :)
|
sincer nu am auzit de motoru asta pana acuma 2.0 192 cp...
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning