![]() |
Re: Nitto Legends
Salut. As vrea si eu sa-mi spuna careva cum fac sa cumpar punctele alea (adica cum sa le dau banii). Multumesc
|
de la ei de pe site... te duci la shop si de acolo te descurci
|
team-ul romania are un nou lider...
|
care ma ajuta si pe mine...daca nu mai am aia 300 din tutoriale de la inceput mai am vreo sansa sa mai fac rost de bani? care ma ajuta cu niste ponturi plz add rlc_autocty
|
Te duci RACE TRACK ,TOURNAMENT STRIP 24/7 Computer Tournaments AMATEUR CHALLANGE pui numarul masini apui timpul care il scoti
|
mam prins...am motoru de 2l pe honda.... da tot in jur de 15 scot :(
|
nu trebuie sa scoti cat mai putin , trebuie sa scoti cat mai exact si constant (BRKT)
|
salut! mai joaca cineva?
am si eu un scion tC h2h,scoate in jur de 11.5 cu nos,nu e terminat,trebuie sa mai lucrez la el,la final o sa scoata in jur de 9 mai am o integra gs-r pt bracket scoate in jur de 14.100 si in scion xB care nu e terminat stau in creek side am dat join la echipa voastra. astept raspunsul |
Care va mai jucati dati-mi add pe mess sa vb una alta poate facem o echipa ceva.
|
buna...baieti.am inceput si eu sa ma joc...dar nu ma prea pricep...cine mar putea ajuta....contactatima printru email la id: [email protected]
va rog mult de tot |
mai joaca careva jocu asta??? am un tC de 381 hp!
aprox 10.9 sec |
1 Attachment(s)
pun si eu o poza cu cel mai bun timp live cu tc meu.
Cine mai joaca poate sa imi dea add in joc: CLR |
Sal.care ma ajutati in legatura cu tunningul pls dati add la geo_booss_95 pls ca am nevoie de ajutor.
app am o integra cu care ma chinui sa castig curse si nu pot ca nu e tunata:| cel putain nuj dak merge pe bani....orikum dati add sa ma ajutati pls ;) |
Mai joaca cineva jocul asta :D ? Acum m-am reapucat si eu...
|
Quote:
DONU |
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning