Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/58163-tuning-machete.html)

EaGle 17-12-07 16:47

Re: Tuning pe machete

Ok, ok :D...niste lambo doors n-ar fi rele... dar nu stiu sigur cum sa le fac, si eu am problema asta ...am eu o idee dar nu am pus-o in practica inca :D

2fast4u_DK 17-12-07 17:06

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1250524)
Ok, ok :D...niste lambo doors n-ar fi rele... dar nu stiu sigur cum sa le fac, si eu am problema asta ...am eu o idee dar nu am pus-o in practica inca :D

Mam gandit la vreo 3 metode d lambo doors da niciuna nu pare sa mearga :D da o sa incerc knd termin vopsitu :D...dak gasesc vreo metoda pun la tutoriale ;)

tzutzu.2009 18-12-07 09:42

7 Attachment(s)
Am terminat interiorul la SLR.....
Inainte....si dupa....:oops:

2fast4u_DK 18-12-07 09:43

Cu ce lai vopsit k arata sooper :D

tzutzu.2009 18-12-07 09:52

Quote:

Originally Posted by 2fast4u_DK (Post 1251535)
Cu ce lai vopsit k arata sooper :D

Mersi! Pai rosu cu vopsea din spray,am pus in capac, iar negru cu un fel de acuarela puternica, si pe jos mocheta...;)

2fast4u_DK 18-12-07 13:17

Quote:

Originally Posted by tzutzu.2009 (Post 1251554)
Mersi! Pai rosu cu vopsea din spray,am pus in capac, iar negru cu un fel de acuarela puternica, si pe jos mocheta...;)

:D tia iesit sooper...astazi poate termin si eu focusu:rolleyes2

EaGle 19-12-07 16:42

4 Attachment(s)
Am dat jos "stickerele" dupa Porsche si acum vreau sa fac "Lambo Doors" dar trebuie sa gasesc un sistem sa fac in asa mod ca usa sa iasa un pic in afara apoi sa o ridic in sus, nu de alta dar nu pot s-o ridic direct in sus pentru ca o blocheaza stalpul dintre capota si aripa, in restas face-o neagra total sau negru cu argintiul care il are pe ea acum, ceva mici spoilere facute dintr-o tabla mai flexibila, leduri si poate ceva intern, Momentan am pus doar "folie" neagra total (scoci mai lat vopsit si aplicat). Problema sunt "Lambo Doorsurile" astea.Ma gandeam sa las tot sistemul de prindere care-l are dar sa-l tai de unde e sudat de usa apoi sa pun acolo un surub ceva care sa roteasca apoi fac eu ceva care se roteasca doar in sus. Problema e: cu ce dau gaura in prinderea aia? Are doar vreo 2mm latul:???: .

Trickz 19-12-07 18:58

2 Attachment(s)
o idee cam infantila dar folositoare. toata lumea are prin casa niste lego, nu? eu facand curat prin camera am gasit niste piese de la un fost ferrari f1. important este ca, dupa mine, pot ajuta destul daca vrei sa faci lambo doors. cel putin la decapotabile. daca observati, conectand cele 3 piese de lego, obtinem un "brat" mobil. poate fi atasat de undeva de prin bord si mascat sau de undeva de prin spate si tot asa, mascat. deschiderea se face ca la lambo daca este fixat in fata(ca in poza 2) sau in sus/spate daca este fixat de spate.

EaGle 19-12-07 19:07

1 Attachment(s)
Foarte buna idee Trickz avand in vedere ca pot scoate ornamentul de la usa si ascund mecanismul inauntru (desii il fac cu ceva mai finut, nu cu lego :-P ). Multumesc, am sa incerc.:D

Vlad_BMW 20-12-07 22:42

Am si eu un Ferrari F50 decapotabil . Scala 1/24 . Culoare:Rosie Marca:Maisto . Planuri de vitor : sa o chituiesc in unele locuri. ca e cam ciobita vopseaua , o vopsea negru mat si niste leduri rosii sub ea. sau vopsea argintie tip crom (si o las fara leduri sau ii pun leduri albe) :)..Astept alte pareri si sugesti. :D O sa revin maine cu poze. De unde as putea sa achizitionez un parbriz asta care e acuma e crapat pe mijloc? . Am masina de la 7 ani . Cand eram mic i-am rupt 3 roti si doar roata de pe stanga fata e functionala :(:help: :shakefist Hai noroc.. :)

Reme 22-12-07 13:09

eu lucrez la bmw-ul meu seria 3 model E46....am scos manerele...trebuie chituita masina...si sa vad ce body kitt ii fac!

Magos 24-12-07 09:38

POZE fratilor... POZEEE!

Daniel_Toa 25-12-07 07:31

Cum anume modificati voi masinile ? sunt body kituri speciale ?

EaGle 25-12-07 10:45

Daca dai o tura pe sectiune gasesti raspunsuri la toate intrebarile ;)

Vlad_BMW 27-12-07 02:06

Am montat luminile pe Ferrari dar sau terminat bateriile.. arata marfa..;)
Vrem poze,EaGle:-)

All times are GMT +2. The time now is 16:06.

- Copyright 2026 4Tuning