![]() |
Re:
Quote:
:peace: |
BogdanCMS am pus la pagina 10 dar erati prea ocupati cu fotbalul. Cand mai gasesc promit ca pun.
|
1 Attachment(s)
Ce zicetzi de portbagajul lu' asta de pe dacie ???
In spate se vedeau 2 capatzani cu niste palari de cowboy si mustatzi de caldarari ... |
Astia cred ca s-au dus la gatzat, sunt pusi pe fapte mari... :P :lol: :lol:
|
lol, in bucuresti e o calibra neagra, dar e facuta la misto. peste tot unde a avut alea de opel acum e emeblema veche de la Dacia, iar pe bandourile laterale este scris to Dacia (in relief, de pe daciile din '70). Si pe capacelele de la jantele de 17 are emblema Dacia
:)))) |
Looool...vrem poze, vrem poze, vrem poze... :lol: :lol: :lol: \"Introdiusing za niu Dacia Sport...\"
|
3 Attachment(s)
Ce ziceti de pozele astea. Mie imi plac capacele de la tractor la nebunie.
|
johnny.. am si eu o intrebare... ce e kitch la solenza aia?? ca in poza nu observ nimic aiurea care sa intre la kitch!
|
RoSonic, eleronul ala negru si mare de Supra... :wink:
|
ah.. ala intra la tuning nepotrivit.. nu chiar la kitch... am vazut eleroane mult mai..... :) si voi la fel....
credeam ca mai e ceva care din cauza calitatii pozei nu se vede....de aceea am intrebat! |
Pozele le-a facut cu un 6600 si a miscat aparatu', la ala tb sa stai cat mai nemiscat sa iasa bine...si mai era un motiv, l-a scris la poza..:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: marfa!
|
1 Attachment(s)
Poze...
|
inevitabilul s-a produs.......... nu zic mai mult....
===== completare: cine stie ce am vrut sa zic are o cola.... |
LoooL d LooooL :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:30. |
- Copyright 2026 4Tuning