![]() |
9 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
cls 55 amg :arrow:
|
Avem aici in Craiova un Mertz SLR McLaren argintiu.O sa atasez cateva poze cat mai curand posibil 8)
|
Re:
Quote:
|
Remaxos_MRC te sustin in leg cu masina am vazut-o si eu dar nu l-am prins sa fac o poza poate reusesti sa faci tu pozele cu masina
|
2 Attachment(s)
intre timp am vazut un audi nu chiar super tare dar macar jantele eu zic ca sunt super blink :D 8) 8)
|
1 Attachment(s)
ferrari f430 la omv-ul d langa mine, p calarasilor
scuzati calitatea pozei, am facut-o cu tel. |
Audiul mi se pare ca a fost si la kogalniceanu :wink:
|
Eu am vazut o limuzina Lincoln town car,un Porsche Cayenne(care e chiar din oras :) ) si o Mazda RX-8 modificata in Vaslui... :shock: :shock: :shock: :yikes:
|
Chrysler Sebring cabrio cu oculoare deosebita: un gri kmeleon... cu tenta de mov.. dicreta... frumoasa foc.... avea si jenti cromate....niste ploape discrete pe faruri... n-am avut kmera la mine k-i faceam poza
|
Eu am vazut o limuzina town car,un Porsche Cayenne si o Mazda RX-8 modificata in Vaslui... :shock: :shock: :shock: :yikes:
|
A inteles lumea... nu tre sa repeti.... si Cayenne o fi super masina da' a devenit deja prea comuna la noi... mazda RX8 misto tunata vino in bucale sa vezi.... pe la Fac de medicina... Limuzina town car... kti metri avea?
|
4 Attachment(s)
Se accepta si o masina surprinsa de un \"provincial\" ? :)
PS: stau si ma intreb, cum o fi sa treci de la BMW ursuletZ direct la la Carrera? |
3 Attachment(s)
:arrow:
a mai fost pe aici...dar e superb ;) |
am vazut inca un bmw Z4. fara spiners nu e ala cu care mai sunt poze. era prafuit si vai de mama lui.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning