![]() |
pai umbla mai mult prin burdujeni prin cartier.....umbla shi prin orash.....poate nu ai vazut`o u....nah....ce sa zic....poate o sa o vezi d`acuma..... :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
mai este un passat f frumos...imi place....cel putzin jantele.....is betoane....BBS....originale....cred ca a costat ceva bani... :lol:
|
pt mine asta e cel mai tare pasat din sv...
super jante +suspensie e adevarata! |
as
Nu stiu masina
|
Toata ziua o vad prin obcine .....nush de cum ai ratato ....e frumoasa .... cel putin jantele alea schimba masina complet ! :D
|
1 Attachment(s)
o poza cu rac_ul :lol:
|
passatu` vine in fiecare zi la piese auto in bdj....toata ziua il vad.....are suspensie sport.....shi jantele calumea.....super faina mashina.....parerea mea
|
Da si caruta din planul 2 e belea :twisted:
|
dap..... :lol: :lol: :lol: ....carutza e faina.....are mai mult tuning....ce sa`i faci...a vrut pozata..... :lol: :lol: :lol:
|
Re:
bai ii ziceai unuia ca te blimbi cu masina prin spatele blocului pai c faza asta nu am ce zice numai ca aici nu te lauzi ca te plimbi aici iti arati masina tunata
|
cine zicea cui mah????de mine e vorba???
|
deci... nu va certati, stef(matrice) ce e cu tine, ejti un fel de charlie(un copchil idiot care face ce faci si tu acuma) care se ia de toata lumea?? daca nu iti convine ceva... ejti rugat sa nu mai accesezi forumul. deci fara insulte si fara atatzia nervi! :twisted: :twisted:
|
tuning on
useru stef(matrice) a fost facut de pe klcu meu de un fraer kre vine pe la mine sii mai prostutz de felul lui chiar dak are 17 ani:D
|
4 Attachment(s)
azi in centru... peugeot
claritate de mobil |
1 Attachment(s)
Seat Leon. vroia Alex Gam sa il vada
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:51. |
- Copyright 2026 4Tuning