![]() |
Re: ...M 3 vs. Supra...!!!
de care m3 e vorba? e36?? e46?? e o diferenta intre cele doua masini...... Toyota supra din stoc lasa loc pt modificari...poate si m3-ul..... tinand cont ca Supra e aproape o legenda (deci o clasica) si nu numai , dar am crescut prvind neincetat intr-un poster de pe perete si cu gandul visator la aceasta suparba reusita din partea Toyota.....as putea spune clar si raspicat "Toyota Supra it's my favorite" .....iubesc aceasta masina...... nu prea inteleg de ce au sistat producerea....niciodata nu am inteles
|
super comment total de acord...... dar....e un picutz mai spectaculoasa Supra....nu crezi?
|
Se pare ca acest topic a ajuns un loc de cearta intre cei ce cred ca BMW M3 este o zeitate si cei ce sustin Toyota Supra TT.Sunt un fan al ambelor masini dar tot Supra imi este mai aproape de suflet.Pt. anul in care a aparut(`93) este si astazi o masina foarte buna care se poate compara d.p.d.v. al performantelor chiar si cu masini sport mai noi.
https://www.youtube.com/watch?v=H_c9YVDKFKc Uitati aici un test comparativ, sper sa va lamuriti la unele capitole de ce e in stare o Supra. P.S. Scuzati, era vb. de m3 din `93, 2000 sau cel nou?nu s-a specificat de aceea am pus acest mic filmulet.:-) |
Pai s-a cam facut de cacao Supra!
|
Quote:
edit:oare nu ar trebui comparata cu m3-ul din perioada in care a aparut supra?oare care ar fi rezultatul :?: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si pot spune ca dupa atatia ani Supra a ramas o masina actuala ca design, dotari si placerea de a conduce. |
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=YP1_dUeeFp4
un exemplu clar in care un propietar de M3 da motorul jos si-l pune pe cel de supra.de ce oare nu a pastrat motorul original? |
Quote:
|
acum sincer.cum sa compari m3 cu supra sau cu skyline?hm niciodata.SUPRA E SUPRA TOTUSI si m3 e m3 dar......ce potential de tuning are supra si ce potential de tuning are m3?diferenta e mare daca nu enorma in favoarea suprei.in 93 cand sa lansat supra bmw nici nu visa la asa ceva.eu stiam ca motorul de supre e printre cele mai tunabile motoare din lume care rezista la 1000cp cu cutia originala blocul original al masini etc.nu stiu daca si m3 poate face ce face supra .succes fanilor bmw si sa nu uitam si de pretzurile prin care poti face o supra de 500cp sa zicem si pretzurile prin care poate un m3 sa ajunga la 500cp.cred ca mai cumperi un m3 la bani aia
|
In filmuletul postat mai sus (m3 e92 (nu 90) vs supra) cineva a comentat, un lucru foarte adevarat.
Supra desi este de technologie 'veche' face fata fara nici un efort, unui bmw de ultima generatie, imaginati-va cum va fi aceasta supra... cu inca 15 ani de technologie.... Din punctul meu de vedere va spulbera orice. Sunt fan BMW, imi plac masinile lor, mi se par reusite, dar va rog sa fiti obiectivi, si sa vedeti, ca Japonezii din punct de vedere performante, au creat niste masini superbe, care spulbera orice. Honda Civic Type R, (toate generatiile), S2000-ul (care din 2 litri au facut 240de cai aspirati), Skyline-ul care stiti si voi, ce fel de masina e, Supra..... si multe altele, Ba mai mult, ultima generatie de skyline, R-35 (GT-R -ul) bate la fund masini de renume M3, 911Turbo, etc etc, si vanduta la ei in tara este 1/2 din pretul unei europene sportive. Cum am zis mai sus sunt fan BMW, imi place masina si ce ofera, dar trebuie sa fiu demn, si sa accept cand BMW-ul sau alte marci de renume sunt invinse pe pista de masinile Japoneze. |
Quote:
|
Raz6633, total de acord.. si eu am bmw, si mie imi plac da' e cazul sa fim obiectivi! japonezii stiu sa faca o masina sport.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:51. |
- Copyright 2026 4Tuning