Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   caut logan!!!! =)) (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/56624-caut-logan.html)

kidu2006 17-01-08 02:04

Re: caut logan!!!! =))

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1296963)
In talon 55cp si sub capota?:lol: ,da in principiu merita incercat,numai sa nu minti:???:
Oricum,uitati aici o mika dovada,sper sa vedeti k lumea filmuletul,si sper k nu`mi iau vreun ban k l`am pus aici:oops:
Toyota Celica 1.6 16v 104cp STOCK VS Audi A4 1.9tdI 130cp(resoftat)

Gata...
https://www.youtube.com/watch?v=k_3eVrgiBVc

scorpio GL 17-01-08 08:46

Sub capota nu mai sant 55, dar oricum cred ca sant mai putini ca ai tai.Cum se usuca pe jos iti dau pm, ok?

kidu2006 17-01-08 09:24

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 1297101)
Sub capota nu mai sant 55, dar oricum cred ca sant mai putini ca ai tai.Cum se usuca pe jos iti dau pm, ok?

Poate sunt mai putini k ai mei sub capota ta,dar sa nu uitam k tu cantaresti mult mai putin k mine!;) Oricum poate zici exact cat ai k sa stiu si eu:???: ..In principiu ti-am zis Da:twisted:

scorpio GL 17-01-08 10:25

teoretic motorul are 90 cai, pana se usuca asfaltul nu stiu, dar nu ascund nimic cand o sa ne intalnim

b01uxd 18-01-08 23:30

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 1296903)
Mai bine pune mana pe o harta si vezi ca "mama dreaq" e la 125km de Bucuresti din care 107km sunt Autostrada.....

Care-i faza ....ai cumparat 2 masini si nu mai ai bani de benzina,sau te simti atat de important incat ar fi o injosire pentru tine sa te deplasezi???

Nush de ce dreaq va mai obositi sa postati aici daca singurele masini cu care va trageti sunt de fapt cele ale vecinilor si taxi-urile din Buc.
Auzi tu gluma.....ai vrea ca omu` sa-si lase balta afacerile pentru o zi ca sa vina la Buc. special pentru tine.....ma kc pe mine de ras.......

PS.Vezi ca pe langa permis mai are si o mica licenta de pilot....Logan nr.5 la general....el e....

ai impresia ca jignesti p cineva? il ajuta cu ceva licenta de pilot? am zis eu ca vreau sa fac raliu cu el? nu cred ca il ajuta licenta p 400 de metri mers drept, sa aprecieze momentu schimbarii si sa apese p pedale poate si bunicamea sa sti si care e treaba o avea si vreun logan wtcc sau ceva wrc ??? si apropo dak tot sta in slobozia de ce nu ne intalnim la a 2a parcare p A2 io zic ca asa e frumos si normal, la mijloc.

b01uxd 22-01-08 23:56

deci gata? alti doritori nu mai exista, vreun logan cu nos ceva avem? vreunu turbo???:)) am glumit 1.6 16v stock sau cu cip....inca astept...

kidu2006 23-01-08 15:11

Ma pana la urma e vreo pisica 1.6 sau 1.8 pe aici?stock?k daca e ii rog sa treaca pe la topicu meu.celica mea vrea o pisica sa se joace cu ea nitel:twisted:,ceva doritori? :-ss:rolleyes2

b01uxd 25-01-08 22:15

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1309351)
Ma pana la urma e vreo pisica 1.6 sau 1.8 pe aici?stock?k daca e ii rog sa treaca pe la topicu meu.celica mea vrea o pisica sa se joace cu ea nitel:twisted:,ceva doritori? :-ss:rolleyes2

ma pana la urma o sa rog p cineva sa inchida threadu asta ca logan nam prea gasit decat in slobozia , o sa deschid altu cu masini pana in 130 de cai sau nush , loganu nu prea vrea lumea sa traga de el.....

Cristty 26-01-08 15:31

Poate ca stiu proprietarii lor ce "pot" si nu vor sa se faca de ras cu el :)

mystify 26-01-08 18:36

pana la urma ce s-a intamplat? Alfa sau Loganul?

b01uxd 27-01-08 00:35

Quote:

Originally Posted by mystify (Post 1316189)
pana la urma ce s-a intamplat? Alfa sau Loganul?

pana la urma am ramas cu vorbele, mam dat cu ceva masini da in nici un caz loganul singura ruda apropiata a fost un megane 1.6 16v 107 cp am facuto cu alfa ma facut cu seatu, io zic ca din cauza cauciucurilor cu seatu al motiv nu prea as vedea .....o sa urmeze si revansa:)

MIRCAT 30-01-08 00:55

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 1292982)
asha... incepem cu inceputul..... eu am Megane din 2001 - classic, motor K4M.... dap... la fel cu ala de pe Logan
1. da... e mai greu decat loganul cu exact 17 kile..... logan=1115, megane=1132... deci nu e cine shtie ce diferentza.....
2. acceleratzia mea e pe cablu sigur.... ca-l am akolo la motor shi trag de el daca vreau....
3. la electronica nu ma bag.... ca nu shtiu... o fi...
In final..... neah..... loganu' stock nu sta langa mine..... shi n-am cip...

ai megane din 2001 si acceleratia e pe cablu????misto....Renault RS avea dreptate cand spunea acele lucruri de acceleratia meganului care este facuta dupa nu stiu ce norme de poluare=>de aici fiind dotat cu acel mecanism electronic de accelerare!!!poate imi dai si mie pontu cu cablu.....

scz de offtopic!!!
ps:Khalis....ne intrecem in decibeli daca vrei

Khalis 30-01-08 19:18

mircat: se prea poate sa greshesc la faza cu acceleratia... nu ma omor la capitolul mecanica.... dar... daca am cablul ala la motor shi motorul se tureaza cand trag de el.... asta nu inseamna ca acceleratia e pe cablu?.... e o intrebare.... nu un mishto... deci zi-mi shi mie......
intrecere in decibeli?...... ma rog..... daca vrei.... :-P

ANM 08-02-08 02:43

acceleratia e pe cablu la foarte multe masini din ziua de astazi....masini gen a4, a6 nu mai au pe cablu..so chill out!

b01uxd 09-02-08 22:22

Quote:

Originally Posted by ANM (Post 1343042)
acceleratia e pe cablu la foarte multe masini din ziua de astazi....masini gen a4, a6 nu mai au pe cablu..so chill out!

adevaru e ca si la oltcitu meu e p cablu:)))))))

All times are GMT +2. The time now is 09:53.

- Copyright 2026 4Tuning