![]() |
Re: Discutii despre orice!
eu unul nu am vazut inca TXA-ul dar pina la primavara si zx poate o sa aiba o surpriza pt mai multa lume
|
Quote:
P.S. Imediat ne cearta bogo iar ca facem chat din forum. :D :D :D |
Lasal pe bogo ca merge la ski ;))
3sge dami id-u tau de mess sa nu mai facem chat din forum ;) |
Vad ca toti v'ati intors impotriva mea chiar daca eu am format comunitatea mai mult ...stiti foarte bine inceputurile ..inainte de midnight racers putini din cei de pe forum erau cunoscuti ... asta e ..si nu laud degeaba masina aceea.Mama ..invidia asta roade rau de tot ...asta e
|
Re: Provocari !!!
Fiecare isi ia ce masina ii place pina la urma ...doar nu am facut cheta pe forum sa strang bani de masina .. :))
|
daca nu erai tu nu stiam ce inseamna tuning si pasiunea pentru masinii . ne-ai scos din intuneric pe toti baimarenii.
|
Quote:
|
dar daca tot ai avut initiativa de a infiinta un club in baia mare de ce nu ai facut un club al baimarenilor nu sa iei numele altui club din bucuresti.Nu era mai simplu sa fie un club al baimarenilor nu o filiala Midnight racers?
|
Nu am luat nici un nume , mikutzu (dzeu sa'l odihneasca) a venit cu initiativa si am fost de'acord....las' ca oriicum e mai bine asa ..in mai vor fi liniutele si sper sa ma ajutati sa iasa ceva frumos..:)
|
De unde pot sa fac si eu rost de niste sticare....cu 4tuning....sau macar ceva legat de tuning:D
|
Re: Poze Si Filme!
1 Attachment(s)
Sa aveti ce asculta in masina
|
1 Attachment(s)
Uite aici!
|
Quote:
|
Quote:
Later edit: Macar se facea ceva mai interesant si mai palpitant decat o simpla schimbare de 4 viteze pe 400m ca si un idiot! VB lui Keisuke! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning