![]() |
Re: Kitch Tuning`uri prin Iasi!
ma fratilor, daca un motor de x5 are un esapament ca ala apoi nu stiu ce sa zic, e cat unul de dacie cat degetul.bafta
|
Quote:
nu stiu ce intelegi tu prin tobogan..dar.. nah.. fiecare cu ce il doare ;) banuiesc k tu stii masina aia.. mai bine ca mine deci nu ma bag..k e hidoasa.. dar tie iti place si iti respect placerile.. :lol: :lemon: pff... fibra bleu :)))) hai salut |
Quote:
Quote:
|
Hai ca deja ma plictiseste acest BMW tunarit din toate partile!
|
Degeaba va luati dupa sunetul evacuarii, e cel mai inselator..Mi se pare oribila masina, si dupa cum arata eu zic ca nu are nimic..Deobicei cei care schimba un motor au un pic habar de ce inseamna o masina, iar dupa cum arata aia e o carutza..
|
Bineee Cristi...Hai cu carutza :)
|
Ca sa se termine odata discutiile astea...in ce priveste masina aia ingrozitoare....ar fi mai bine sa-l invitam undeva pe omuletz....in fundatie sau la intalnirea nostra saptamanala...si sa-l intrebam atunci ce are pe ea...si ce nu....si cu ocazia asta sa vedem si noi....daca e tabla...sau fibra vopsita.....etc etc etc :rolleyes2 :!:
Atatea discutii pe tema acestei masini....curand o sa ajunga in topul celor mai popu_lare e masini din Iasi....si nu prea cred ca merita asta:!: ( forumul asta a luat-o razna....vede cuvinte vulgare peste tot :evil: ) |
gunoi stok sau gunoi cu motor schimbat, tot penala ramane masina...
caruta e prea mult spus, nu are nimic de-a face cu bunulsimt estetic cutia aia pe 4 roti care a fost candva o masina... |
1 Attachment(s)
Astazi l-am prins pe James Bond.Era in fundatie la semafor pe la ora 14 :)) Numere luate de pe usile din hoteluri in pana mea de agent secret:))
|
Buey nu-l demasca pe om k e in misiune si aia e dacia de servici..
|
:D Pea tare omuletzul....nu avea cumva si niste meteoriti din aia in flacari lipiti pe laterala?? :-)
|
Eu zik ca arata de nota 8 masina...ce treaba ai tu daca el asa a vrut o..si in plus de unde stii ca asa a vrut o..poate nu se astepta sa iasa asa..cum e...depinde de gustul omului....dar de obicei cand doresti sa schimbi ceva..in bine..nu ai idee cum va iesi la urma..si s ar putea sa nu ti placa.....sper sa fie unu k mine..proprietarul..adik s anu i pese de parerile altora...ca de obicei cei care vb mult de degeaba..de fapt ei nici nu au macar o bicicleta..dar sunt bunei de comentarii...cei de pe margini..niciodata nu vor fi cei dincentru..niciodata....passiunea invinge orice prostie..oricat de mare ar fi...cea din urma... :) so....toata lumea s faca ce vra cu masina lui...importat e s ai placa,numai lui...iar daca se intampla ..sa placa si altora...si mai bine..daca nu..asta e... :))))
|
Zorro ...deobicei oamenii carora le pasa numai de persoana lor ..si de ce vor ei ..se numesc egoisti ...si nu pot ajuta pe altzii cu nimic ...deci ..sincer ...sa faci o greseala cand modifici ceva la o masina e acceptata ..dar ...sa faci dintro masina o catstrofa si sa o umpli de plasticaraie ce nu isi are rostul ....nu e acceptat :)..
Dak e frumos ...nu exista om sa conteste asta .... Dak e urat .......apar sesizari tot timpul ... Uitate la topicurile cu masina mea ...etc ...si ai sa vezi ..sunt topicuri la care toata lumea scrie " E super masina " ...si sunt topicuri la care ...toata lumea tace ... respect si bafta |
1 Attachment(s)
Sleepy_85 banuiesc ca asta e cielo de care vorbeai.Sper sa-l mai gasesc acasa azi,maine parcat cu spatele.bafta
|
1 Attachment(s)
Intre timp si-a vopsit spoilerul :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning