Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   intalnirea de week end ! (https://forum.4tuning.ro/195-satu/55302-intalnirea-week-end.html)

Snoopy 11-01-08 15:56

Re: intalnirea de week end !

Azi? vine careva? e cam liniste pe aici in ultima vreme...

Spark 11-01-08 18:01

eu si nicu prezentzi ... paote intarziem umpic

Snoopy 11-01-08 22:48

Si atati am si fost... :(

veveve 18-01-08 16:26

liniste si pace ....pe aici....

Spark 18-01-08 16:46

ca de obicei ... ;)
se pare ca nu iti mai merge farmecu

Devi 18-01-08 16:55

diseara? cineva?

Spark 18-01-08 16:58

prezent ca de obicei ...

SM-84-VDG by DNY 19-01-08 00:04

cipri .. am ajuns in sm si nici macar nu te-ai chinuit sa iei legatura cu mine si sa vi si tu la intalnire. sau te-ai lasat.

Snoopy 19-01-08 10:14

Oricum bine ai venit...ne era "dor" de tine :lol: ;)

rapidistu_c&c 19-01-08 13:34

nu mam lasat si nici nam de gand...k doar asta este pasiunea mea!!!dak am lipsit de la ultimele 2 intalniri,din cauza starii proaste de sanatate, asta nu inseamna k mam lasat!!!!!imi pare rau dak tu o iei asa...k mam lasat...dar lasa k nici tu nu te-ai chinuit sa iei legatura cu mine sa zici k esti in satu mare!!!!

szambi77 20-01-08 14:32

Cine-i Trupa Care Ne-a Luat Locul ?!?

5 Attachment(s)
Trebuie sa va anunt cu durere in suflet ca datorita lipsei repetate de la intalnirile de weekend alta trupa a ocupat parcarea de sub pod :sad: Nu stiu cine sunt ei, din ce club sportiv sau de tuning fac parte, a cui acoliti sunt ei sau nu, dar sunt cu mult mai multi decat noi, sunt cu mult mai uniti si totodata foarte misteriosi :sad:
Am reusit sa fac cateva poze spion cu noua trupa (Vineri seara !!!). Am reusit sa-i pozez atat la adunare cat si la plecare. Am ramas profund impresionat cand am vazut cat de civilizat au plecat toti membrii acelui club peste pod spre Burdea si au disparut apoi in ceatza ca niste cavaleri ai noptii (amintindu-mi de personajele din F.A.F.), plini de mister, lasand totodata niste urme negricioase pe asfalt reprezentand o atitudine sfidatoare fatza de vechii membri cu mult mai putini la numar si mult mai neorganizati :cry:

Va atentionez ca imaginile de mai jos pot fi shocante, acestea reprezentand decaderea vechii trupe de Vineri seara ai Satmarului !

rapidistu_c&c 20-01-08 14:37

ai de capu meu,nu-mi vine sa cred... ce-a fost cu turma asta???pe la ce ora a fost asta???

demian 20-01-08 14:37

foarte tare

szambi77 20-01-08 14:41

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by rapidistu_c&c (Post 1303290)
ai de capu meu,nu-mi vine sa cred... ce-a fost cu turma asta???pe la ce ora a fost asta???

Pe la ora 12.30 noaptea... Am reusit sa fac si un filmulet in care apar liderii acestora :!: Cred ca la un moment dat m-au si observat asa ca am fugit de acolo :!:

Spark 20-01-08 15:31

ai de capu meu ....
mult prea tare :lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:14.

- Copyright 2026 4Tuning